Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Edgars Kreilis uz popularitātes viļņa pamet sievu un trīs meitas

© Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency

TV3 muzikālā šova «X faktors» trešās sezonas atlasē sevi spoži pieteikusi Katrīne Bindre, kas ir trīs mazu meitiņu – Ariannas (1. septembrī būs 2 gadi), Elisas (3. septembrī būs 4 gadi) un Kerijas (6) mamma. Katrīni un šobrīd viņas bijušo vīru Edgaru Kreili skatītāji iepazina TV muzikālā šova «Koru karu» laikos. Katrīnes pirmdzimtā Kerija toreiz tika dēvēta par «Koru karu» bērniņu. Ciemojāmies pie Katrīnes Jelgavā, un drosmīgā triju meitu māmiņa »Vakara Ziņām« pastāstīja, kā sadzīvoja ar vīra straujo popularitātes vilni, kā arī šķiršanās faktu.

Jaunā dziedātāja savu bērnību pavadīja Piņķos, bet tad viņas ģimene pārcēlās uz Jelgavu. Neilgi pēc tam ģimene iegādājās īpašumu, kur omulīgā koka mājā mitinās arī šobrīd.

F64 Photo Agency

Katrīne paralēli saviem mammas pienākumiem un dziedāšanai darbojas preču tirdzniecības un skaistumkopšanas jomā. Darbs, kas saistīts ar palīdzēšanu sievietēm kļūt skaistākām, un sejas kopšanas procedūru veikšana ir lieliski savienojams ar trīs bērnu audzināšanu. Arī sievišķība un skaistumlietas vieno Katrīni un viņas trīs meitas.

Trīs princeses, liekais svars un sevis iemīlēšana

«Ikdienā man ir jārūpējas par trim princesēm. Viņas ģērbjas, aug un domā kā princeses. Trīs princesēm ir lielas prasības. Viņām ļoti patīk visas meitenīgās lietas. Aizejot ar meitām uz veikalu, ja viena kaut ko skatās, tad arī pārējām to vajag. Meitenēm patīk arī kleitas, kas ir gluži kā īstām princesēm no populārām animācijas filmām. Šobrīd viņas ir iecienījušas princeses Elzu un Annu. Vecākā meita Kerija iztēlojas, ka ir princese Elza, bet vidējā Elisa ir Anna. Viņas arī kopā mācās dziedāt dziesmas, kas ir no animācijas filmas «Ledus sirds». Mums ir topā kroņi un lelles. Viņām patīk būt dāmām, kuras pucējas, ejot arī uz bērnudārzu. Meitenes pašas izvēlas, ko vilkt, un grib izskatīties skaisti. Neteiktu, ka meitu vēlme pēc princešu kleitām un pucēšanās ir apgrūtinoša. Esmu sapratusi viņu stilu, tādēļ diezgan veiksmīgi spēju izvēlēties apģērbus. Viņas arī pašas nāk pie manis un saka. «Mammu, cik tev skaistas kurpes! Vai arī: «Cik tu skaisti izskaties!» Kad nogriezu matus, viņas teica: «Cik tev skaists matu sakārtojums! Mēs arī tādu vēlamies!» Meitas mēģina man līdzināties. Tādēļ man ir viegli atrast drēbes, kas ir līdzīgas manējām, tikai bērnu izmēros. Kad biju maza, man arī patika princešu lietas, un šobrīd princešu periods ir manām meitām.

Arī man kopš bērnības vairāk vai mazāk ir paticis labi izskatīties un allaž esmu piedomājusi pie izskata. Protams, bija laiks, kad veltīju sevi bērniem, nedaudz aizmirstot par sevi. Daudzas sievietes to aizmirst, arī es biju aizmirsusi. Sāka likties, kur es esmu pazudusi. Man arī bija ļoti lielas problēmas ar lieko svaru. Lai arī saka, ka sevi ir jāmīl tādu, kāda jūties visērtāk. Nesaku, ka slikti jutos, kad man bija lielāks svars. Bet tagad, atbrīvojusies no liekā svara, es jūtos labāk. Ar lielu svaru sākas arī veselības problēmas - gan sirdij, gan arī citas grūtības. Piemēram, nevar izskrieties ar bērniem. Līdzko svaru normalizēju, sakārtoju arī savu veselību. Un jūtos daudz labāk! Jā, bērni ir liela Dieva svētība. Domāju, ka sieviete nedrīkst aizmirst, ka šajā pasaulē ir tāpēc, lai bērniem parādītu to labāko. Tagad, nometusi lieko svaru, varu daudz vairāk izdarīt. Man ir vairāk enerģijas, spēka un dzīvesspara. Un, ja mamma ir laimīga, arī bērni ir laimīgi. Kaut arī es esmu viena ar meitām, esmu laimīga. Manas meitenes aug mīlestībā, sirsnībā, un viņas ir atvērtas pret jebkuru cilvēku. Galvenais ir mīlēt sevi un bērnus. Tad arī viss būs kārtībā,» par sevis iemīlēšanu un vientuļās mammas lomu stāsta dziedātāja.

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" numurā vai www.vz.lv