Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Tīnai viens diploms kabatā, bet viņa grib jau nākamo

© Mārtiņš Zilgalvis/F64 Photo Agency

Vienmēr spilgtajai un pamanāmajai dziedātājai Samantai Tīnai šobrīd ir darba pilnas rokas un par garlaicību viņa noteikti nevar sūdzēties. Īpaši priecīga mūziķe ir par bakalaura diplomu Ekonomikas un kultūras augstskolā un izlaidumu, kas būs 21. jūnijā.

Uzņēmīgā Samanta Tīna burtiski nesen iesēja savu uzrakstīto bakalaura darbu cietākos vākos un jau plāno turpināt studijas Latvijas Kultūras akadēmijā, kas saistītas ar publisko uzstāšanos. Viņa sarunā ar »Vakara Ziņām« stāsta, ka vēlme studēt un nemitīgi mācīties mantota no mammas, kurai ir divas augstākās izglītības. Samanta ir mācījusies arī Latvijas kultūras koledžā un Londonas mūzikas skolā «Tech Music School».

Pēc augstskolas studijām dziedātāja šovasar neplāno atslābt, un ar jaunu sparu viņa atsāk savus muzikālos projektus. 1. jūnijā viņa uzstājās Lietuvā. Viņa stāsta, ka šobrīd tiek aicināta ļoti bieži dziedāt tieši lietuviešu mēlē. Vasarā viņa piekritusi būt mentore bērnu un jauniešu nometnē, kas notiks Lietuvas pilsētā Palangā. 21. jūnijā Samanta Tīna savas ģimenes un tuvāko draugu lokā svinēs augstskolas izlaidumu, bet jau jūlijā dosies uz Baltkrieviju, kur sniegs priekšnesumu starptautiskajā dziesmu konkursā «Slāvu bazārs», kas tradicionāli norisinās Vitebskā. Dziedātājas profesionālā dzīve ir dinamiska un dažādu jaunumu pilna. Tādēļ taujājam, vai arī viņas privātajā dzīvē ir kādi jaunumi, jo jau aptuveni piecus gadus Samanta Tīna ir kopā ar Valsts policijas Ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldes izmeklētāju Nauri Liepiņu. «Mums viss ir stabili. Nav nekādu problēmu, viss ir kārtībā. Notikumiem nevajag steigties pa priekšu. Viss notiek tā, kā tam ir jānotiek. Galvenais, izmantot īsto mirkli, momentu un priecāties par dzīvi.

Beidzot ir jāiemācās nedzīties pēc materiāliem labumiem, bet novērtēt cilvēkus, kas ir blakus, jo mēs taču īsti nezinām, kas būs un kā būs rītdien,» lakoniska par iestūrēšanu laulības ostā ir dziedātāja.