Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Restorāna "Prospekts 55" apmeklējums – labs sākums jebkuram notikumam

Jūrmalas restorāns «Prospekts 55» un vīna veikals «Tinto» savu mājvietu radis Vaivaros, Asaru prospektā 57. © Publicitātes foto

«Viegli... Nepiespiesti... Mājīgi... un ar atmiņā paliekošu pēcgaršu,» šādas sajūtas ikvienam apmeklētājam šovasar Jūrmalā uzburs Vaivaru restorāns «Prospekts 55» un «Tinto» vīna veikals vienuviet, kas savu mājvietu radis Asaru prospektā 57.

Restorāns «Prospekts 55» atrodas Jūrmalas klusajā daļā - Vaivaros. Plašajā terasē jūtamas un dzirdamas jūras šalkas. No restorāna jūra atrodas tikai pāris minūšu gājienā.

«Prospekts 55» ir restorāns, kur ļauties nesteidzīgai maltītei, mājīgai atmosfērai un viesmīlīgai apkalpošanai vai jaukām ģimenes svinībām, kuras var realizēt lielajā svinību teltī, kas veidota kā terases turpinājums pie jūras zaļajā pļavā.

Katram mājās ir savs vīna plaukts, taču «Tinto» ir vīna veikals, kas ļauj doties vispasaules ceļojumā un rast sev tīkamākās vai dzirkstošākās garšas. «Tinto» vīna veikals ir izsenis slavens ar savu plašo un reto vīnu piedāvājumu un tagad priecē arī jūrmalniekus un viesus. Jāpiezīmē, ka lielākā daļa vīnu ir iekļauta plašajā vīnu kartē un viesi var nobaudīt arī īpašākus, retākus vīnus, jo tiek lietota vīna attaisīšanas «Coravin» sistēma.

Restorāna «Prospekts 55» viesiem ir iespēja baudīt ne tikai lielisku Latvijas - Vidusjūras virtuvi, bet arī burvīgos konditoru radītos desertus un kūkas. Pavāru gatavotos ēdienus īpašākus padara pašu kūpinātas zivis, gaļa un Latvijas zemnieku audzētie dārzeņi. Īsta Vidusjūras virtuve nav iedomājama bez iecienītas picas un pastas. «Prospekta 55» picas ir tik neaizmirstami vieglas un garšām bagātīgas, jo tās top no īstiem itāļu picas miltiem. Pastas un ravioli mīkla tiek gatavota svaiga katru dienu un papildināta ar bagātīgiem garšaugiem, eksperimentējot ar biešu sulu un ķirbju ekstraktu, lai izceltu Latvijas sezonālās garšas.

Tādēļ, ja vien dzīvojat vai viesojaties Jūrmalā, laipni aicināti nākt un nobaudīt!