Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Kiviča bijusī sieva vēršas tiesā

Kiviču ģimenes kopbilde 2017. gadā © F64 Photo Agency

28. maijā mūziķa un grāmatu autora Andra Kiviča meitiņu māte Madara Kiviča, kas joprojām ir oficiālā laulībā ar mūziķi, ieradās uz Rīgas pilsētas Pārdaugavas tiesu, lai risinātu jautājumu par alimentiem. Tiesa gan, pats vaininieks tā arī neieradās, jo, kā zināms, viņš šobrīd ar savu jauno mīlu – skaistumkaralieni, gleznotāju un sabiedrības dāmu Lieni Skulmi dzīvo ārpus Latvijas.

Mutvārdu tiesa par uzturlīdzekļu piedziņu no Andra Kiviča notika dienas laikā - pulksten 14.00 un sākotnēji tika paredzēta kā atklāta. Uz nozīmēto tiesas sēdi ieradās vienīgi Madara Kiviča, bet Andris Kivičs nepagodināja tiesas sēdi ar savu klātbūtni, jo atrodas ārzemēs. Sociālajā vietnē «Instagram» Kivičs gan atklājis, ka brauc prom no Tenerifes, kur beidzamajā laikā abi ar Skulmi baudīja dzīvi, un atrodas lidostā.

Ne pirms, ne arī pēc notikušās tiesas sēdes Madara Kiviča nevēlējās runāt ar preses pārstāvjiem un aizliedza sevi arī fotografēt. Pēc tiesas sēdes Madara klusējot pameta tiesu namu un izvairījās arī no sev pievērstiem fotoobjektīviem.

Pirms kāda laika Madara un Andris Kiviči presē gan pauda viedokli, ka abi ir nolīdzinājuši konfliktus un raduši risinājumu, kā sniegt pašu labāko kā morāli, tā materiāli abu kopīgajiem bērniem. Tomēr vai ierašanās uz nozīmēto tiesas sēdi liecina par pretējo? Andris Kivičs, dzīvojot Tenerifē, savās video tiešraidēs atklāja, ka ar darba meklējumiem nesokas nemaz tik labi, kā sākotnēji bija iecerēts. Iespējams, ka dzīve eksotiskajā salā bez darba un ļaušanās hobijiem, ir tik ļoti patukšojusi Kiviča finansiālos krājumus, ka alimentiem šobrīd nepietiek.

Madara Kiviča nevēlas komentēt tiesas procesu, kurā viņa pieprasa uzturlīdzekļu piedziņu no Andra Kiviča. Izrādās, ka mūziķis labprātīgi nemaksā abām meitām Kimai un Keitijai nepieciešamos uzturlīdzekļus.