Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Juris Kulakovs aizrāvies ar budismu

© Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency

Leģendārās grupas «Pērkons» līderim un komponistam Jurim Kulakovam 20. maijā aprit 61! Pērn savu apaļo jubileju mūziķis atzīmēja ar vērienīgu koncerttūri dažādās Latvijas pilsētās.

«20. maiju pavadīšu mierīgi savā nodabā. Noteikti sev kaut ko uzdāvināšu vai arī kādam citam, tādējādi sev uzdāvinot dāvināšanas prieku. Patiesībā, no budisma pozīcijām raugoties, man visa pietiek. Budismā, kā zināms, cilvēks ir laimīgs tad, kad viņam vairs nav nekādu vēlēšanos. Līdz ar to arī man nav nekādas vēlmes kaut ko īpaši atzīmēt un svinēt. Joprojām uzskatu, ka ik dienu katra pamošanās ir dzimšanas diena. Un katru dienu var svinēt, piepildot to ar dažādiem pārsteigumiem. Dzīve ir brīnišķīga globāli un filozofiski.

25. maijā būs viens interesants grupas «Pērkons» koncerts Jūrmalas Kūrorta atklāšanas svētkos. Neaizvietojamajai Ievai Akuraterei, kurai nupat arī aprīļa beigās bija dzimšanas diena, šajā laikā ir sarunāts koncerts Norvēģijā. Tā, ka tas var izvērsties par amizantu pasākumu, jo Ievas vietā uzstāsies citas dziedātājas,» stāsta jubilārs.

Sirsnīgi sveicam Juri Kulakovu dzimšanas dienā, vēlot visu to labāko!