Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Evija Vēbere: Nedomāju, ka visi mani mīl!

© Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency

Dziedātāju Eviju Vēberi (28) sastapām 12. maijā, kad viņa sniedza Māmiņdienai veltītu koncertu intīmā un privātā gaisotnē kafejnīcas «Kas dārzā» vasaras terasē.

Evija Vēbere sarunā ar »Vakara Ziņām« stāsta, ka jau trešo gadu uzstājas šajā vietā un pirms kāda laika šī izklaides un atpūtas vieta dziedātājai ļoti iepatikusies. Viņa ir sajūsmā - lai arī šī vieta atrodas Rīgas skaļajā centrā, tajā valda intīma, mierīga un no apkārtējās pasaules noslēgta gaisotne, kas tik ļoti piestāv dziedātājas neparastajiem priekšnesumiem.

Šobrīd virtuālie un drukātie mediji Evijai Vēberei velta galvenokārt tikai pozitīvas publikācijas. Dziedātāja piedalās arī skaistās un sievišķīgās fotosesijās. Tādēļ taujājam, vai arī viņa pati izjūt to, ka negāciju vilni ir nomainījis pozitīvisms, un kā tad šobrīd klājas. «Viss plaukst un zeļ, un ir skaisti. Darbu ir daudz un kļūst aizvien vairāk. Notiek interesantas lietas. To jau visu ar laiku redzēsiet.

Runājot par publikācijām, man prieks dzirdēt, ka no ārpuses viss izskatās pozitīvi. Tad jau droši vien tā arī ir! Katram jau ir sava taisnība par to, kas kā ir. Bet es pati nezinu, jo līdzi nesekoju.

Domāju, ka vienmēr paliks viss emociju spektrs. Vienkārši vairs nav tik skaļi un neganti. Nav tik lielu negāciju. Es gan nedomāju, ka tagad visi mani mīl. Tā arī tam nevajag būt,» par savām šī brīža gaitām stāsta dziedātāja, kura pērn novembrī kļuva par slavenāko cilvēku valstī Imanta Kalniņa sacerētās dziesmas «Svētku diena» izpildījuma dēļ nākamās simtgades koncertā «Mīlestības vārdā. 18+».