Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: "Colt" sastāvam pievienojusies skaistumkaraliene no Valmieras

© Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency

Grupas «Colt» jaunā soliste Elīna Krastiņa ir valmieriete. Viņu bieži piesaka ne tikai kā dziedātāju, bet arī skaistumkaralieni, jo 2004. gadā Elīna uzvarēja konkursā «Mis Valmiera». Ikdienā viņa strādā auto remontu uzņēmumā, kur atbild par mārketingu, sabiedriskajām attiecībām un lietvedību.

Dzīves kokteilis

«Doma, ka mana balss ir visatbilstošākā šim mūzikas stilam, kopā ar mani ir ceļojusi visu laiku. Darbs, kas ieguldīts domājot un tiecoties, nu ir piepildījies. Tagad tikai jāiet uz priekšu. Man nav noteiktu etalonu rokmūzikā, jo gribas, lai viss rodas dabiski. Tiklīdz tu sāc kaut ko veidot mākslīgi, rodas diskomforts uz skatuves. Man gribās sajust roka brīvību.

Man ir superkolosāla komanda, ko es saucu par vēl vienu savu ģimeni, kas mani sargā un palīdz virzīties šajā ceļā. Runājot par stereotipiem, kas tiek veltīti sievietēm rokmūzikā, es, par laimi, ar tiem nesaskaros. Drīzāk sajūtu dzinējspēku, kad cilvēki man saka: «Dari! Ej uz priekšu! Attīsties! Piepildi savus mērķus un sapņus!» Brīdī, kad sajūti, ka sanāk un padodas, tu vari aizvien vairāk un labāk.

Pēc dabas esmu ļoti prātīga, kas neiet kopā ar rokenrolu, tomēr tas ir pozitīvi. Visam jābūt līdzsvarā. No visa pa mazumiņam, un tad sanāk ļoti skaists dzīves kokteilis,» par savu esību un rokmūziku aizdomājas grupas «Colt» jaunā soliste.

Pirms tam, 2005. un 2006. gadā, Elīna Krastiņa ar savām dziesmām bija iekļuvusi latviešu roka un popdziesmu apaujas «Muzikālā banka» finālā. 2009. gadā viņa piedalījās LNT veidotajā muzikālajā šovā «Dziedošās ģimenes», savukārt 2011. gadā Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālā ar dziesmu «Look Back At Me Again».

Roķīgā skaistumkaraliene

2004. gadā Elīna Krastiņa uzvarēja reģionālajā skaistumkonkursā «Mis Valmiera». «Vienmēr samulstu, ja kāds piemin manu dalību skaistumkonkursā. Konkurss, kurā uzvarēju, notika pirms krietna laika. Es to vairāk uzskatīju par talantu konkursu, kurā galvenais nav ārējās dotības, bet iekšējais dziļums. Konkursā sevi parādīju kā jaunu un talantīgu cilvēku. Ja skaisti visu sakomplektē, var izveidoties brīnišķīgas lietas. Patiesībā esmu noslēdzošā konkursa «Mis Valmiera» uzvarētāja, jo konkurss pēc 2004. gada vairs nav noticis.

Sevi visu laiku ir jāuztur labā formā, gan fiziskā, gan garīgā. Ja šis konkurss atjaunosies, tad man tituls būs jānodod tālāk. Konkurss asociējas ar skaistām atmiņām un sapratni, ka joprojām jābūt formā,» viņa stāsta.

Dziedātāja nesmādē nūjošanu, kā arī aizraujas ar jāšanas sportu.

Pa ielām traucas ar motociklu

Elīna Krastiņa arī ikdienā ir sieviete rokenrols, jo, līdzko sākas sezona, pārvietojas ar sarkanmelnu pilsētas motociklu «Suzuki XF 650 Freewind», kas sniedz nepieciešamo adrenalīnu. Ikdienā viņas pamatdarbs ir auto remonta uzņēmumā, kur Elīna atbild par mārketingu, sabiedriskajām attiecībām un lietvedību.

Studējot Banku augstskolā, viņa ieguvusi uzņēmējdarbības vadītājas diplomu, kas lieti noder pamatdarbā.

Aktīvajai dāmai ļoti svarīga ir ģimene, ko viņa rūpīgi sargā un nodala no publiskās dzīves. Par saviem mīļajiem viņa rūpējas, lai tuvinieki justos labi un komfortabli. Elīna atklāj, ka ar pienākumiem darbā un muzicēšanu grupā tiek galā, jo visa pamatā ir pragmatiska un cītīga dzīves organizēšanā. Līdztekus muzikālajām izpausmēm viņa vienmēr ir gatava apgūt ko jaunu, tādēļ Elīnai allaž ir viedoklis par visām tēmām.