Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: TV zvaigznes Leldes Ceriņas veselīga dzīvesveida padomi

© F64 Photo Agency

Televīzijas Rīga TV24 ētera personība Lelde Ceriņa gan no TV ekrāniem, gan apmeklējot saviesīgus sarīkojumus, allaž žilbina ar efektīgu izskatu. Tādēļ tagad, kad mūs lutina siltais laiks un it īpaši jāpiedomā par savu vizuālo tēlu, Lelde atklāja, kā viņa par sevi rūpējas un ko dara lietas labā, la viemēr būtu formā.

«Veselīgs dzīvesveids iet roku rokā ne tikai ar labu fizisko formu, bet arī mentālo veselību. Šāda dzīvesveida starts sākas ar pareizu domāšanu, un tad arī varam sākt rūpēties par savu fizisko formu. Man kustība sniedz enerģiju, un līdz ar to es varu vairāk izdarīt. Mums ikdienā ir jāpaveic daudzi un dažādi darbi un visu laiku ir kaut kur jāskrien. Sportošana vai pastaiga svaigā gaisā ļauj izvēdināt galvu un dod ķermenim papildu enerģiju. Atnākot mājās pēc visiem darbiem, liekas, ka esi tik pārguris, ka nevēlies vairs neko darīt. Tomēr kustība palīdz atgriezties enerģijai. Vienatnē trenažieru zālē man ir par garlaicīgu. Man patīk komandas sports, saskarsme un komunikācija ar cilvēkiem. Tas var būt kopīgs izbrauciens ar draugiem, piemēram, nesen kopā spēlējām volejbolu. Sporta klubā esmu iegādājusies komplekso abonementu, kas sevī iekļauj dažādas nodarbības. Man patīk miksēt fiziskās aktivitātes. Esmu pamēģinājusi arī boksu, kas nodarbina visu ķermeni. Man arī patīk apmeklēt jogu. Eju arī uz «Brazilian Butt» [vingrinājumi, kas veltīti dibena, gurnu un augšstilbu muskulatūras nostiprināšanai] nodarbībām. Mums taču visiem gribas skaistus dibenus.

Ir svarīgi izvēlēties nodarbības tā, lai būtu nodarbinātas visas ķermeņa muskulatūras grupas. Neviens treneris neiesaka trenēt tikai vienu ķermeņa grupu.

Tāpat arī daudz dzeru ūdeni - gan no rīta, gan arī dienas laikā. Tiesa gan, trīs litrus ūdens nekad neizdodas izdzert. Katru dienu man līdzi ir ūdens stikla pudelē. Ir patīkami, ka daudzviet ir pieejams dzeramais ūdens, ko varu piepildīt pudelē, kad tā iztukšota.

Arī mājās piedomājam pie tā, kādu ēdienu gatavojam. Mums nav nevienas ēdienreizes bez dārzeņiem, tas ir pamatu pamats. Man patīk veselīgs un sabalansēts uzturs, bet tajā pašā laikā esmu arī našķu mīlis. Dzīvē visam jābūt līdzsvarā. Vajag arī panašķēties un nevajag sevi nosodīt par to, jo dzīve ir jābauda. Ja ļoti gribas torti «Cielaviņa», tad neliegšu sev šo prieku un to apēdīšu. Esmu arī iecienījusi šokolādi un riekstus. Pie našķiem es pieskaitu arī daudzus dārzeņus un augļus,» pastāsta Lelde Ceriņa.