Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Jāņa Stībeļa lielākie enerģijas avoti ‒ trīs dēli

© F64 Photo Agency

25. aprīlī tirdzniecības centrā «Spice» norisinājās Jāņa Stībeļa jaunā un devītā albuma «Optimists» prezentācija. Pēc notikušā koncerta dziedātājs sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāj, kā savieno intensīvo mūziķa dzīvi ar gādīga tēva lomu.

Jānis Stībelis neslēpj, ka profesionālajā karjerā ir pieredzējis gan kritumus, gan cēlumus un panākumus, sakot, ka jebkas, ko viņš dara, ir gluži kā jauns sākums.

Dziedātājs pastāstīja, ka no jauna ir sācis iet arī uz fitnesa zāli. Taču labprātāk izvēlas skriet gar mežu Pierīgā, bet vasarās peldēties. Dziedātājs stāsta, ka vislabākā recepte, lai nedotos uz fitnesa zāli un neiedzīvotos liekajos kilogramos, ir aktīva kopā būšana ar saviem trim dēliem.

«Vecāki vienmēr mani ir audzinājuši, ka ir jābūt atbildīgam par lietām, kuras tu dari.»

«Vienu dēlu nēsāju uz rokām, ar otru kopā skrienu krosu, bet ar trešo spēlēju futbolu. Man citi mēdz teikt, ka esmu traks, jo ļoti noslogoju bērnus. Vienam tas liekas daudz, bet otram maz. Piemēram, mans vecākais dēls Emīls (11) ir krietni noslogots. Viņš tiek vests uz futbola nodarbībām un brīvdienās piedalās futbola turnīros. Divreiz nedēļā Emīls apmeklē baseinu, viņš mācās spēlēt ģitāru un paralēli šīm aktivitātēm apmeklē arī matemātikas kursus. Vidējais dēls Klāvs (5) ir bērnudārznieks, kurš arī spēlē futbolu un iet uz baseinu. Viņam ir muzikāla un ļoti laba balss, tādēļ domāju viņu virzīt mūzikā. Domāju viņu individuāli mācīt, lai var Ziemassvētkos pie eglītes parādīt visiem džekiem, ka ir labs dziedātājs.

Mazākais mūsu ģimenē ir Valters, kuram ir viens gadiņš. Brīnišķīgi ir apvienot tēta un mūziķa lomu. Vecāki vienmēr mani ir audzinājuši, ka jābūt atbildīgam par lietām, kuras dari, un pret tiem, kurus mīli,» stāsta mūziķis.