Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Rebeka Koha atjauno attiecības ar bijušo

No kreisās Ritvars, no labās Rebeka 2019. gada martā, Latvijas čempionātā svarcelšanā. Rebeku un Ritvaru noteikti var dēvēt par Latvijas jauno un spēcīgāko pāri, kas dzīvo vienā pilsētā – Ventspilī. © F64 Photo Agency

Latvijas svarcelšanas zvaigzne Rebeka Koha (20) šobrīd ir kopā ar svarcēlāju Ritvaru Suharevu (20). Abi sportisti jau iepriekš draudzējušies, tomēr, saskaroties ar dažādiem šķēršļiem un notikumiem, viņi izlēma šķirties. Pašlaik, kad gaisā virmo pavasaris, Rebekas un Ritvara jūtas uzplaukušas ar jaunu sparu.

Sapratuši, ka viens bez otra nevar

«Ar šo cilvēku esmu pazīstama jau ļoti ilgu laiku, kopš 12 gadu vecuma, kad abi sākām trenēties. Varētu pat teikt, ka kopā uzaugām. 12 gadu vecumā bijām vislielākie ienaidnieki un nemitīgi kašķējāmies un strīdējāmies. Mēs esam un bijām treniņu biedri. Izlēmām šķirties, jo bija daudz dažādu šķēršļu. Reizēm ir tā, ka dusmu un niknuma iespaidā liekas, ka varbūt labāk nevajag būt kopā. Tagad ir pagājis laiks un esam sapratuši, kā rīkoties pareizāk un labāk. Šķiršanās posms palīdzēja to saprast un daudzas lietas pārdomāt. Tagad vairāk saprotu, ka tas otrs cilvēks ir radīts man. Kopā ir labāk nekā atsevišķi. Šobrīd viss ir kārtībā un visu esam atrisinājuši. Nolēmām pamēģināt atjaunot mūsu attiecībās. Tā kā esam pazīstami astoņus gadus, saikne viennozīmīgi ir spēcīga. Zini, ko gaidīt no otra cilvēka. Ir labāk, ka otru pazīsti daudz vairāk un ilgāk, jo ar svešu cilvēku būtu pavisam savādāk. Viss iepazīšanas ceļš būtu jāiet no jauna. Protams, var gadīties visādi. Arī no cilvēka, kuru pazīsti ilgi, vari sagaidīt dažādus brīnumus un pārsteigumus. Tomēr ir citādāk, ja esi pieradis pie cilvēka un zini, kā uzvesties. Ir labi zināt vienam otra niķus un labās īpašības,» ar savu attiecību pieredzi dalās Rebeka Koha.

Šķiršanās tetovējums

Kad Rebeka izšķīrās ar Ritvaru, viņa tika pie tetovējuma, kas simbolizēja arī pārmaiņas privātajā dzīvē. Tādēļ vaicājām, kas tagad notiks ar tetovējumu, kas simbolizēja pāra šķiršanos: «Tetovējums noteikti paliks, jo tas netika veidots tikai tāpēc, ka mēs šķīrāmies. Tetovējuma teksts «Love of my life» ir grupas «Queen» dziesmas nosaukums. Šī ir viena no manām visiecienītākajām dziesmām, kuras dēļ arī tapa šis tetovējums,» stāsta svarcēlāja.