Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Kivičs ar Skulmi nolēmuši kādu brīdi paklusēt

© F64 Photo Agency

Reperis Niks Endziņš, ko tauta nodēvējusi par slavas kāro viltus ziņu tēvu, plašsaziņu līdzekļos nācis klajā ar paziņojumu, ka viņa ilgi gaidītā un plaši aprakstītā boksa cīņa pret mūziķi Andri Kiviču ir atcelta.

Niks Endziņš gada sākumā aizskāra gleznotāju, skaistumkaralieni un sabiedrības dāmu Lieni Skulmi. Tādēļ Andris Kivičs izaicinājumu kāpt boksa ringā pieņēma, jo vēlējās aizstāvēt mīļotās sievietes godu. Sākotnēji Nika Endziņa un Andra Kiviča cīņa tika iecerēta 9. martā klubā «Godvil», kas tika atcelta, jo mūziķim negaidīti kādā Imantas veikalā uzbruka agresīvi noskaņoti svešinieki. Konflikta dēļ, kas notika tieši dažas dienas pirms paredzētās cīņas, Kivičs guva fizisku traumu un salauza labās rokas pirkstu. Tika baumots, ka Andris simulē un gūtā trauma ir iegansts, lai izvairītos no boksa cīņas. Arī Niks Endziņš, publicējot ziņu, ka uz 20. aprīli pārceltā boksa cīņa nenotika un ir atlikta pavisam, pauž šādu pašu viedokli, sakot, ka gan jau Andra Kiviča pirksts nemaz nav lauzts. Jāpiezīmē, ka pēdējo mēnešu laikā »Vakara Ziņas« ir regulāri tikušās ar Andri Kiviču klātienē, arī 7. martā, dienu pēc notikušā konflikta, kurā mūziķis guva traumu. Tādēļ varam apstiprināt, ka baumām par simulēšanu nav pamata. Kivičs tik tiešām vairākas stundas bija pavadījis slimnīcā, ko apstiprināja arī tie cilvēki, kas bija viņam līdzās liktenīgajā dienā. Kopš notikušā konflikta ir pagājis vien pusotrs mēnesis, bet, kā novērojām klātienē, visu šo laiku Kiviča roka bija ģipsī.

Sazinājāmies ar Andri, lai uzzinātu, vai ilgi gaidītais boksa mačs tik tiešām ir atcelts, arī pats mūziķis bija ļoti izbrīnīts un atklāja, ka ir pārsteigts par šādu ziņu. Kā pastāstīja mūziķis, tad informāciju par atcelto boksa maču viņš esot izlasījis ziņu portālā, tomēr personisks paziņojums par lēmumu atcelt cīņu no biļešu pārdošanas vietnes «Bezrindas.lv» netika saņemts. Kivičs apstirināja, ka joprojām ir gatavs cīnīties pret Niku Endziņu, tikai traucēklis šobrīd esot medicīniska rakstura problēmas.

Kopš šā gada sākuma visa Latvija ar lielu interesi seko līdzi Lienes Skulmes un Andra Kiviča attiecību seriālam. Šobrīd pāris joprojām gatavojas savai aizbraukšanai no valsts, bet cīņa pret Endziņu boksa ringā, salīdzinot ar citiem viņu dzīves raibajiem notikumiem, nu liekas otršķirīga. Skandalozākais šovbiznesa pāris uz kādu laiku vēlas nozust no publiskās telpas, tādēļ no plašākiem komentāriem un intervijām medijos uz laiku atturēsies.