Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Slavenību pāri, kuriem mīlestība ir uz mūžu

© Reuters/Scanpix

Ik pa laikam mediju virsrakstos parādās ziņas par slavenu cilvēku laulību izjukšanu, šķiršanās prāvām un attiecību beigām. Tie parasti ir skandalozi un skaļi notikumi. Brīvdienu žurnāls »Vakara Ziņas« šoreiz distancēsies no netīkamiem notikumiem, bet piedāvās deviņus slavenību pārus, kuru attiecības ir saskanīgas, kurās uzticībai ir liels spēks un kuru ilgumam idejiski nav nozīmes. Kā teicienā – tā ir mīlestība uz mūžu.

Vieno uzticība!

Pirmais un slavenākais no visiem Džeimsiem Bondiem, sers Šons Konerijs savu dzīves lielāko mīlestību satika 1975. gadā, kad arī apprecēja franču mākslinieci Mišelinu Rokebrunu. Aktieris joprojām sajūsminās par savu sievu, uzskata viņu par unikālu un vienmēr atgādina to, ka viņu attiecību pamats ir uzticība. Pāris kopā ir jau 44 gadus.

Dienesta romāns

Aktieris un producents Pīrss Brosnans, kas pazīstams pēc galvenajām lomām filmās par Džeimsu Bondu, ar sievu TV šovu vadītāju un žurnālisti Kīliju Šeinu Smitu ir precējies 18 gadus. Abi iepazinās 1994. gadā Meksikā, kur Smita bija ieradusies viņu intervēt, bet kāzas tika svinētas tikai 2001. gadā pēc 17 gadu pazīšanās.

Romantiskie rokmūziķi

Rokgrupas «Blach Sabbath» solists Ozijs Osborns un Šērona Osborna iepazinās 1970. gadā. Drīz pēc tam Šērona kļuva par grupas menedžeri, un 1982. gadā abi apprecējās. Lai arī pāra kopdzīve nav rozēm kaisīta Ozija bohēmiskās dzīves un dažādu nesaskaņu un skandālu dēļ, ik pa laikam medijos parādās ziņas par viņu šķiršanos. Taču abi vienmēr ir izlīguši un turpina dzīvot kopā jau 37 gadus. Pāris tiek uzskatīts par vienu no romantiskākajiem pāriem rokmūzikā, kuri spēj pārvarēt grūtības, tikai lai būtu kopā.

Bekhemu laulības fenomens

Slavenais Bekhemu pāris tiek uzskatīts par vienu no spēcīgākajiem pāriem šovbiznesā. Deivids Bekhems un Viktorija Bekhema apprecējās 1999. gadā, un kopš tā laika abi dzīvo perfektā harmonijā. Arī baumas un negācijas nespēj iedragāt attiecības, jo abi viens otram uzticas un sargā savu laulību.

Mīla stiprāka par atšķirtību

Populārie spāņu aktieri Penelope Krusa un Havjers Bardems satikās 1991. gadā, kad abi piedalījās filmas «Šķiņķis, šķiņķis» filmēšanā. Tajā laikā abi vairāk sevi veltīja karjerai, nevis nopietnām attiecībām. Kā zināms, no likteņa neizbēgsi! Abi atkal satikās pēc 20 gadiem filmas «Vikija, Kristīna, Barselona» uzņemšanas laukumā. Pēc tik ilga pārtraukuma pāris nolēma nekad nešķirties un 2010. gadā apprecējās.

«Es apprecēšu šo puisi!»

Amerikāņu aktrise Džeimija Lī Kērtisa ar scenāristu Kristoferu Gvestu ir kopā no 1984. gada. Aktrise intervijās atzinusi, ka redzējusi sava vīra fotogrāfiju kādā žurnālā un viņš esot iepaticies. Kērtisa savam labam draugam teica - es apprecēšu šo puisi! Nedaudz vēlāk abi satikās, un viņu kopējā laulība turpinās jau 35 gadus.

Viens otru saprot bez vārdiem

Kinoaktieris Toms Henkss un Rita Vilsone salaulājās 1988. gadā, kad abi bija nofilmējušies kinolentē «Volunteers» (Brīvprātīgie). Henkss saka, ka ar Vilsoni viens otru saprot bez vārdiem un viņa ir gan saimniece, gan sieva, gan draudzene, gan māte. Savukārt Rita atzīst, ka sākumā precējās ar iesācēju, haltūrās nomocītu aktieri un beigās saņēma pasaules zvaigzni. Pāris ir nešķirams jau 31 gadu.

Apprecas pēc 33 gadu kopdzīves

2016. gadā pēc 33 gadu kopdzīves Kurts Rasels apprecējās ar aktrisi Goldiju Holmu. «Mēs tikko apprecējāmies, jo abi nekad neesam bijuši kopā šādā ceremonijā,» kāzās jokoja Holma. Taču Rasels viņai atbildēja: «Esmu tev parādā visu savu dzīvi!»

Liela vecuma starpība nav šķērslis mīlai

Roka karaliene Tīna Tērnere un producents Ervīns Bahs iepazinās 1985. gadā Londonā, bet abi oficiāli apprecējās tikai 2013. gadā. Pāris nolēma uzreiz nelaulāties, bet atvēlēt vismaz 28 gadus savu attiecību pārbaudei. Neskatoties uz to, ka Tērneres vīrs ir gandrīz 20 gadus jaunāks, abu kopdzīvē tas nekad nav radījis sarežģījumus.