Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Par ko pasaules zvaigžņu olimpā šonedēļ trina mēles?

© Scanpix

VZ pēta, par ko pasaules zvaigžņu olimpā šonedēļ trina mēles.

Kidmenu neielūdz uz dēla kāzām

Toma Krūza un Nikolas Kidmenas dēls Konors gatavojas kāzām ar savu draudzeni Silviju. Precīzs kāzu datums vēl nav izziņots, bet ir jau zināms, ka Nikolas Kidmenas dēla kāzās nebūs. Krūzs viņai kategoriski aizliedzis apmeklēt dēla kāzas.

Konors un Silvija tāpat kā Toms Krūzs ir scientoloģijas piekritēji. Aktiera reliģiskā pārliecība bija viens no iemesliem, kādēļ abu 11 gadu ilgā laulība ar Nikolu Kidmenu tika šķirta. Krūzs saņēma abu adoptēto bērnu Izabellas un Konora aizbildniecību, vēlāk viņa iespaidā atvases kļuva par Scientoloģijas baznīcas locekļiem. Kidmena ļoti reti sazinājās ar bērniem reliģisko uzskatu dēļ. Toms Krūzs nevēlas redzēt bijušo sievu dēla kāzās, jo Scientoloģijas baznīca Kidmenu atzinusi par nevēlamu cilvēku, kas ar savu personību nomāc citus.

Reperei draud cietums

Daudziem nav noslēpums, ka repere Cardi B pirms iekļūšanas šovbiznesā strādāja par striptīzdejotāju. Sociālajos tīklos parādījies skandalozs video, kurā pati mūziķe atklāti stāsta par šo dzīves periodu. «Es strādāju par striptīzdejotāju, un es teicu klientiem: o, tu gribi mani, ejam uz viesnīcu. Tur es puišiem piedāvāju narkotikas un pēc tam viņus apzagu. Jā, es to izdarīju,» video atzinās Cardi B. Tas izraisīja milzu rezonansi, fani un sekotāji komentāros rakstīja neglaimojošas lietas. Repere to visu uztvēra ļoti emocionāli un izdzēsa savu «Instagram» kontu, jo daudzi draudēja Cardi B iesūdzēt tiesā.

Grupa «Rammstein» iekuļas skandālā

Vācijas grupa «Rammstein» pēc desmit gadu pārtraukuma savus fanus iepriecinājusi ar jaunu dziesmu «Deutschland», kuras videoklipā mūziķi tērpušies koncentrācijas nometnes ieslodzīto tērpos un karātavu cilpām ap kaklu. Tas izraisījis ebreju kopienas asu reakciju un nosodījumu. «Ar šo video grupa ir pārkāpusi robežu. Holokausta apdziedāšana un trivializēšana, kā tas ir redzams šajā video, ir bezatbildīga,» par klipu izteikusies Šarlote Knoblauha, holokaustu pārcietusī bijusī Vācijas Centrālās ebreju padomes priekšsēdētāja.

Laulība četru dienu garumā

Holivudas aktieris Nikolass Keidžs Lasvegasā apprecējies ar savu mīļoto vizāžisti Ēriku Koiki, taču pēc laulības dzīves četrām dienām pieprasījis šķiršanos un laulības anulēšanu. Slavenais aktieris nobijies, jo uzskata, ka jaunā sieva grib atņemt visu viņa naudu. Kāzu aculiecinieki stāsta, ka Keidžs uz kāzām ieradies piedzēries un teicis, ka Koiki bijušais draugs ir narkodīlers un ka viņa atņems viņam naudu. Laulības šķiršanas dokumenti nonākuši izdevuma «People» rīcībā, taču abi nekādus komentārus par notikušo presei nav snieguši.

Princis dekrēta atvaļinājumā

Karalienes Elizabetes II mīļākais mazdēls princis Harijs uz laiku atteiksies no karaļnama pienākumiem, lai visu savu laiku veltītu sievai Meganai Mārklai un abu gaidāmajam bērniņam. Karaļnama eksperts Dikijs Arbiters atbalsta 34 gadus vecā Harija lēmumu. Eksperts uzskata, ka tas ir ļoti mūsdienīgi, jo tāpat rīkojās arī princis Viljams, kad viņa sieva Keita Midltone gaidīja savu pirmdzimto.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv