Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Atmaskoti slavenību meli; kā tie tikuši atklāti?

© Vida Press

Nokļūšana slavas pjedestālā nav viegla, un ne katram tas ir lemts. Vairumā gadījumu ir smagi un cītīgi jāstrādā, jāattīsta talants un jāpierāda sevi, pirms kļūsti par zvaigzni.

Liela nozīme ir slavas saglabāšanā un uzturēšanā ar sociālo tīklu palīdzību, pašreklāmu un dažādu nostāstu, leģendu radīšanu par sevi. Reizēm mazliet jāpiemelo vai jāizliekas par to, kas neesi. Dažreiz tas palīdz, citreiz tas nostāda neērtā situācijā. Agrāk vai vēlāk meli tiek atmaskoti, jo īpaši ja esi slavenība, kurai seko tūkstošiem fanu un mediju pārstāvji. Kas pamudinājis slavenības melot, un kā Holivudas zvaigžņu meli tikuši atklāti?

Vūpija Goldberga slēpj vecumu

Komiķe Vūpija Goldberga savas karjeras sākumā bija spiesta melot par savu vecumu. Atšķirībā no vairuma sieviešu Goldberga nevis izlikās jaunāka, tieši pretēji, lai iegūtu lomu drāmā «Spoks», viņa savam vecumam pielika klāt sešus gadus. Aktrise pat viltoja dokumentus, lai būtu vecāka un saņemtu lomu filmā. Tikai pēc vairākiem gadiem Vūpija Goldberga atzina - es izskatījos pārāk jauna, ja būtu teikusi patiesību, diez vai mani tad ņemtu un filmētu kino. Par lomu drāmā «Spoks» aktrise saņēma Amerikas Kinoakadēmijas balvu «Oskars» par labākās aktrises otrā plāna lomu.

Lopesa atklāj patiesību tikai policijas iecirknī

Dziedātāja Dženifera Lopesa ilgu laiku apgalvoja, ka viņa ir dzimusi 1970. gadā, lai gan patiesībā viņa dzimusi gadu iepriekš. Patiesība tika atklāta brīdī, kad Lopesa kopā ar draugu reperi Puff Daddy nonāca policijas iecirknī, lai liecinātu par apšaudi vienā no Ņujorkas klubiem. Nopratināšanas laikā Lopesa atklāja savu patieso dzimšanas datumu. Starp citu, abi ir vienaudži, iespējams, dziedātāja tikai vēlējās būt nedaudz jaunāka par bijušo sirdsdraugu Puff Daddy.

Sairusa notēlo precētu sievieti

Mailija Sairusa ar aktieri Liamu Hemsvortu oficiāli apprecējās tikai 2018. gadā, kaut gan visus piecus gadus pirms kāzām viņa nepārtraukti runāja par to, cik grūti būt precētai sievietei. Sairusa nepārtraukti uzsvēra, ka viņu slepenās kāzas bija maģiskākais notikums viņas dzīvē. Pāra fani bija pārsteigti, uzzinot, ka patiesībā visus piecus gadus pāris nebija oficiālās attiecībās. Acīmredzot Mailija uzskatīja vēlamo par esošo.

Džolija melo par indiešu asinīm

Andželīna Džolija publiski intervijās skaļi visiem paziņoja, ka viņā plūst indiešu asinis. Visi bija pārsteigti, jo nebija iemesla tam neticēt. Tomēr šo ziņu noraidīja tēvs, kad par šo faktu viņu uzrunāja žurnālisti. Pieļaujams, ka Džolija domāja, ka šādā veidā viņas ģimenes vēsture izskatās «eksotiskāka» un pievilcīgāka.

Dženerei īsa atmiņa

Modele Kailija Dženere mikroblogošanas vietnē «Twitter» ierakstīja, ka pirmo reizi brokastīs izbauda auzu pārslas ar pienu. Taču kāds skaistumkopšanas speciālists nekavējoties komentārā Dženerei atgādināja, ka viņa šādas brokastis jau reiz baudījusi pirms pieciem gadiem, arī toreiz daloties ar šo «svarīgo» informāciju «Twitter» kontā.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv