Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Samoilovam svinības Hurgadas populārajā zivju restorānā

© F64

Pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs 6. aprīlī svin 34. dzimšanas dienu. Šajā laikā viņš atrodas ārpus Latvijas – eksotiskajā un tveicīgajā Ēģiptē.

«6. aprīlis ir sestdiena, kad rīts sākās ar treniņiem un vakarā varēsim arī pasvinēt. Tradicionāli kopā ar komandu manas dzimšanas dienas atzīmējam Hurgadas zivju restorānā «Al Halaka Fish Restaurant», kas atrodas netālu no Sarkanās jūras promenādes. Parasti izvēlamies garneles, zušus un zivju jūras velšu zupu. Vakariņas ieturam visa komanda un treneri. Tā kā šī ir musulmaņu valsts, alkoholiskie dzērieni veikalos nav nopērkami, tāpēc šampanietis vai vīns netiek nobaudīts. Tā vietā galdā tiks celta svaigi spiesta apelsīnu sula. Kūciņas gan būs. Esmu iecerējis visus pacienāt ar medus kūku, kas ļoti garšo gan man, gan komandai. Hurgadā četras krievu sievietes ir izveidojušas veikalu, kurā ir nopērkami dažādi gardumi. Mēs esam pastāvīgi klienti šajā veikalā, jo tur nopērkamie produkti ir ļoti līdzīgi mūsu virtuvei.

Pērn dzimšanas dienā man uzdāvināja Havaju salu stila pludmales šortus, T kreklu un dāvanu karti pusdienām «Saules akmenī» («Swedbank» biroju augstceltne Pārdaugavā, Ķīpsalas apkaimē - red. piez.),» stāsta volejbolists.

Vēlam sportistam, lai cīņas spars un ticība saviem spēkiem ved pretī jaunām uzvarām!