Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Kur pazudis aktieris Ģirts Ķesteris?

© F64

Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris (55) jau kādu laiku nav manīts publiskos pasākumos un pazudis arī no zilajiem ekrāniem. Tādēļ skaidrojām, ko šobrīd dara viens no Latvijā iemīļotākajiem aktieriem.

«Šobrīd spēlēju režisora Dž. Dž. Džilindžera iestudētajā Vasīlija Sigareva lugā «Kareņins», kurā man ir titulloma. (Ķesteris izrādē, kas veidota pēc Ļeva Tolstoja romāna «Anna Kareņina» motīviem, spēlē Alekseju Kareņinu - red. piez.). Ar to arī pēdējā laikā nodarbojos. Nedodot nekādas atlaides un dzīvojot tikai šī tēla veidošanas procesā. Manuprāt, šī ir ļoti veiksmīga sadarbība ar režisoru Dž. Dž. Džilindžeru.

Pašlaik darbojos tikai Dailes teātrī. Sāksies arī izbraukumu tūre ar izrāžu apvienības «Panna» izrādi «Viņi melo labāk». Visas izrādes ir izpārdotas, par ko liels prieks. Tā ir aktiera un dramaturga Artūra Dīča sarakstīta luga par interneta dūžiem, kas «čakarē» sievietes.

Teikšu godīgi, ka esmu atgriezies pie teātra. Biju pazaudējis teātri, pateicoties seriāliem. Bet gan jau tas viss vēl nāks. Skatos, ka skatītāji vēlas mani redzēt. Uz ielas joprojām pazīst, starp tiem arī piecgadīgi un septiņgadīgi bērni. Kaut arī viņi vēl dzimuši nebija, kad mēs sākām filmēt seriālu «Neprāta cena». Viņi joprojām to visu vēl skatās, kas interneta laikmetā nav problēma," par savu ikdienu sarunā ar »Vakara Ziņām« stāsta Ģirts Ķesteris.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv