Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Kāpēc Juris Kulakovs ar bildinājumu nesteidzas?

© F64

Komponists Juris Kulakovs ar lidostas «Rīga» Komunikācijas vienības vadītāju Lauru Karnīti ir kopā jau gadu. Savai sirdsdāmai viņš velta pašus labākos un siltākos vārdus, nebeidzot slavēt izredzētās bagātīgo iekšējo pasauli. Taču, lai arī attiecības ir idilliskas, bildinājums vēl nav sekojis.

«Ir viena tāda lieta, ka jāņem vērā mūsu cienījamais gadu skaitlis un galu galā dzīves pieredze. Piemēram, Laura nekad nav bijusi precējusies. Viņai tas nav šķitis svarīgi. Vai nu cilvēki ir kopā, vai nav. Kā jau mēs zinām, laulības tiek slēgtas debesīs. Laura savulaik pat neapprecējās ar sava dēla, kuram nu jau ir pie 30 gadiem, tēvu.

Šai situācijai ar precēšanos ir dažādi skaidrojumi. Piemēram, dzīvesbiedri un dvēseļu radinieki. Laura iekšēji ir dumpinieciska. Viņai patīk lietas izpētīt līdz galam. Viņa ir apveltīta ar māksliniecisku dvēseli. Bet ieņem ļoti ērtu pozīciju, ka neko nesaprot no mūzikas un no stila. Kaut gan viņa tīri labi to pārzina. Arī izvēloties apģērbu, viņai ir laba gaume. Katrā ziņā es droši uzdrošinos apgalvot, ka Laura ir liela personība.

Mēs abi esam tādi, kam formāli attiecību apstiprinājumi nav no svara,» par savām attiecībām atklāts ir Juris Kulakovs.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv