Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Kambala: Bez sporta daudz kas vairs neatliek, tikai mīlestība

© F64 Photo Agency

23. marta vēlā nakts stundā «Arēnā Rīga» norisinājās cīņu šovs «LNK Fight Night 11», kurā pasākuma nagla bija kādreizējā basketbolista Kaspara Kambala pirmā cīņa pēc 11 gadu pārtraukuma profesionālajā boksā pret Baltkrievijas bokseri Aļaksandru Ņihaičuku.

Cīņa pret Baltkrievijas bokseri Aļaksandru Ņihaičuku

Jau pirms cīņas tika prognozēta pārliecinoša Kaspara Kambalas uzvara pār Baltkrievijas bokseri Aļaksandru Ņihaičuku. Baltkrievu boksera izredzes uzvarēt, kā tika lēsts iepriekš, bija visnotaļ vājas. Baltkrievijas bokseris, kas īpaši tika aicināts uz šo cīņu, iepriekš nav izcēlies ar lieliem panākumiem un uzvarām karjeras laikā. Kaspara Kambalas uzvara, par spīti lielajam pārtraukumam, boksa ringā skatītājiem nebija nekāds pārsteigums.

Kambala pārliecinoši uzvarēja pretinieku, nokautējot viņu ceturtajā raundā.

Gan cīņas šova laikā, gan arī pēc uzvaras Kaspars Kambala bildējās kopā ar faniem un veltīja laiku katram, kas vēlējās pārmīt ar viņu kādu vārdu. Jāpiemin, ka pēc cīņas bijušais basketbolists neatteica nevienam selfiju, kaut arī pašbilžu tīkotāju bija vesels pūlis.

Pēc spraigās cīņas viesos Kaspara Kambalas ģērbtuvē

»Vakara Ziņām« bija ekskluzīva iespēja pēc spraigās boksa cīņas viesoties sportista Kaspara Kambalas ģērbtuvē, kurā viņš pastāstīja savus turpmākos nākotnes plānus. Zināms, ka sportists šobrīd aktīvi piedalās dažādos TV projektos un ir izmēģinājis spēkus pat kinolauciņā, filmējoties vienā no pērnā gada visvairāk skatītajām filmām «Homo Novus».

«Šobrīd vēlos darboties ar boksu. 3. maijā «Skonto» hallē būs nākamā cīņa. Vēl nezinu, kas būs mans pretinieks. Pēc 11 gadiem ir forši atkal boksēties. Protams, vienmēr jau var labāk nostrādāt un boksēt. Šoreiz labi neboksēju, bet galvenais ir iznākums. Šodien pat pamodos vienkārši bezspēkā. Nevis gluži bezspēkā, bet ar iesnām. Tas, protams, nav nekas tāds. Ja tu ej cīnīties, tad ej un cīnies. Gribējās jau justies mazliet labāk pirms cīņas. Būtībā darbs ir izdarīts un cīņa ir uzvarēta. Tiklīdz beigs sāpēt labā roka, ar kuru daudzas reizes situ, iešu uz zāli un trenēšos. Tagad tikai ikdienā trenējos un vēlreiz trenējos. Bez sporta daudz kas vairs neatliek, tikai mīlestība,» viņš pastāsta.

Kaspars neuzskata, ka 40 gadi būtu šķērslis, lai atgrieztos boksā, jo pats svarīgākais ir iet un cīnīties. Viņš priecājas par iespēju atgriezties ringā un ir pateicīgs savam trenerim Kristapam Zutim par to, ka no jauna piesaistījis bijušo basketbolistu šim sporta veidam.

Pēc uzvaras Kaspars Kambala pateicās visiem - ģimenei, draugiem, savai komandai un skatītājiem.