Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Miljonāra Saknīša atraitne pēc kāzām nedzīvo ar jauno vīru

© Aculiecinieka foto

Brīvdienu žurnāla »Vakara Ziņas« rīcībā nonākušas aculiecinieka fotogrāfijas no Evijas Saknītes un jaunā, perspektīvā individuāli praktizējošā jurista Edgara Ābola klusajām un gana pieticīgajām kāzām un medusmēneša ceļojuma. Savdabīgi, ka pāris nekad nav dzīvojis kopā un arī pēc kāzām turpina izbaudīt randiņu periodu, joprojām dzīvojot atsevišķi. Evija Saknīte ar abiem dēliem dzīvo dzīvoklī Ādažos, savukārt Edgars Ābols mitinās savā Vecrīgas dzīvoklī.

Jauno pāri gadu pirms kāzām iepazīstināja kopīgi paziņas. Laulība pagājušā gada novembrī tika reģistrēta Ādažu novada dzimtsarakstu nodaļā vien liecinieku klātbūtnē, jaunajam pārim ierodoties melnā «Mercedes-Maybach S500» automašīnā. Pāris izvēlējās tradicionālos laulību gredzenus, un pēc laulībām abi nemainīja savus iepriekšējos uzvārdus. Kāzu nakti jaunais pāris pavadīja vienā no Pierīgas skaistākajām vietām - Ādažu viesnīcā «Port Hotel». Drīz pēc laulību reģistrācijas viņi devās divu nedēļu ilgā kāzu ceļojumā ar automašīnu uz Itāliju, baudot Sicīliju, Neapoli un Romu. Ceļojuma laikā viņi apmeklēja Vatikānu, Romas slavenākā apskates objekta Trevi strūklakas ūdenī iemeta monētas, lai tās saskaņā ar ticējumu atnes laimi un ļauj atgriezties šajā vietā, kā arī baudīja Itālijas restorānu bagātīgos piedāvājumus un sauļojās pludmalēs. Iepriekš jaunais pāris nevēlējās ar saviem svētkiem dalīties ar sabiedrību, atrādot kaut pāris bildes vai kaut ko komentējot.

Evijai no pirmās laulības ar uzņēmēju Gati Saknīti ir divi dēli - vecākais dēls Niks Saknītis spēlē basketbolu, savukārt jaunākais dēls Gatis Saknītis studē medicīnu.

Vairāk lasi žurnālā "Vakara Ziņas" vai www.vz.lv