Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Kivičs: Kā var atņemt bērnus, ja ieej vannā ar mīļoto cilvēku?

© «STV Pirmā!» publicitātes foto

Interneta portālos izplatījās ziņa, ka Liene Skulme un Andris Kivičs savu publisko aktivitāšu dēļ ir nonākuši Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas (VBTAI) redzeslokā. Tika vēstīts, ka VBTAI ir sagatavojusi iesniegumu policijai, kas pavisam drīz arī tiks nodots. Sarunā ar »Vakara Ziņām« Andris Kivičs atklāj, ka viņam savukārt neviena no tiesībsargājošajām iestādēm nav ne piezvanījusi, ne arī citādā veidā sazinājusies saistībā ar iespējamo vecāku aprūpes tiesību atņemšanu.

«Mums ar Lieni līdz šim brīdim neviens nav zvanījis. Mums pilnīgi nav skaidrs, par ko ir runa. Es jau arī lasu to pašu portālos, ko jūs. Es no rītiem atveru telefonu un vienmēr uzzinu kaut ko jaunu. Šorīt mūs iepriecināja portāls «Delfi» ar ziņu, ka VBTAI pret Kiviču un Skulmi ir sagatavojusi iesniegumu policijai. Mēs kopā ar bērniem nedzīvojam. Un kā mums var atņemt to, ar ko mēs nedzīvojam kopā? Kas tas tāds ir? Es domāju, ka tas ir idiotisms. Mēs esam audzinājuši savus bērnus visu mūžu. Izturējāmies pret viņiem sirsnīgi, esam mīļojuši, ģērbuši un nodrošinājuši.

Tagad, kad iegājām kopā ar Lieni vannā, cik saprotu, tas ir iemesls tam, lai mēs nebūtu labi vecāki.

Tas ir tikai Latvijā iespējams debilisms. Stulbums, idiotisms un plānprātība, tā es to visu kopā varu raksturot. Morāle ir sekojoša, ja tu ieej Latvijā vannā ar mīļoto cilvēku, tad tev var atņemt vecāku tiesības. Tādā valstī mēs dzīvojam,» tā Andris Kivičs.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv