Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Vakara Ziņas

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Ko tev zvaigznes sola februārī?

© Jānis Vecbrālis /F64

HOROSKOPI, februāris, 2019.

AUNS

Rosīgs mēnesis. Labprāt satiksies ar cilvēkiem - gan veidojot lietišķus kontaktus, gan piedaloties pasākumos un draugu rīkotās ballītēs. Var gadīties, ka satiec cilvēku, kam ir nozīme turpmākajā dzīvē - kas kļūst par darījumu partneri vai brīvajiem ļaudīm par sirdsāķīti. Svarīgi pievērsties naudas tēmai, jo pastāv iespējas pavairot ienākumus. Galvenais - darboties mērķtiecīgi.

VĒRSIS

Jaudīgs enerģijas pacēlums, būsi gatavs teju vai kalnus gāzt. Šis mēnesis ir piemērots augstu mērķu realizācijai, piepildi to, par ko sen esi sapņojis. Profesionālajā jomā jaunas iespējas, kolēģi un darba devēji atzīs tavu autoritāti, un tas var kalpot par pakāpienu karjerā. Labs laiks arī privātā biznesa attīstībai. Brīvajā laikā prieku sagādās kultūras pasākumi, kā arī neliels ceļojums.

DVĪŅI

Daudz jāstrādā, bet ar rezultātu būsi apmierināts. Tavu veikumu augstu novērtēs, un iespējami jauni izaicinājumi. Nebīsties kāpt augstāk un virzīties tālāk. Tuvinieki un draugi atbalstīs, un īstajā brīdī satiksi īstos cilvēkus. Labs laiks ārzemju tēmai - sazinies ar radiem un draugiem svešatnē vai brauc ceļojumā. Iespaidi būs spilgti un neaizmirstami, un ceļā var rasties kādas simpātijas.

VĒZIS

Daudz lietišķu darīšanu. Iespējams, jākārto kādi jautājumi ar nama apsaimniekotājiem, iestādēm vai bankām. Sekmīgi visu atrisināsi, tikai jābūt apdomīgam un uzmanīgam naudas lietās. Rēķini līdzi un izvairies no spontāniem pirkumiem. Darbā vai biznesā jauni kontakti un interesanti projekti. Nebīsties spert kādu izšķirošu soli, kas ved tuvāk slavai un labklājībai. Ģimenē mīļums un saskaņa.

LAUVA

Sekmes lietišķajos jautājumos - ieplāno darīšanas iestādēs, kas bija jānokārto jau sen. Darba vidē daudz emociju un lieli nākotnes plāni. Noskaiti līdz desmit un visu apdomā, jo ieceres var būt lielākas nekā iespējas tās realizēt. Svarīgu vietu ieņems privātā dzīve. Ja tev ir ģimene, pavadi brīvo laiku pēc iespējas vairāk kopā ar savējiem. Brīvajiem cilvēkiem jāpadomā par stabilu attiecību veidošanu.

JAUNAVA

Esi piesardzīgs un apdomīgs, kārtojot lietišķas darīšanas. Pievērs uzmanību dokumentiem un juridiskajām niansēm. Profesionālajā jomā liela atbildība. Būs jāstrādā daudz un kārtīgi, bet tas vainagosies ar panākumiem. Ja darbs saistās ar ārzemju tēmu, tad jāsargās no pārsteidzības, var gadīties pārpratumi. Privātajā dzīvē daudz emociju. Svarīga sapratne un otrās pusītes atbalsts.

SVARI

Šomēnes pirmajā vietā mājas dzīve. Ģimenē un attiecībās ar tuviniekiem valdīs sapratne, mīļums un sirsnība. Vari rīkot ģimenes pusdienas, kopā sanākšanas vai apciemot tālākus radiniekus. Ja plāno kādus pārkārtojumus mājās, tad rūpīgi izrēķini izmaksas. Sirdslietās dzirkstis un kaislības. Savukārt darbā vai biznesā iespējas pierādīt sevi un nostiprināt autoritāti.

SKORPIONS

Šomēnes ieplāno svarīgus mājas darbus - sarīko ģenerāltīrīšanu, pārkārto interjeru, iegādājies skaistas lietas un atjauno ģimenes garderobi. Tas viss sagādās prieku pašam un tuviniekiem. Brīvajiem ļaudīm piemērots laiks, lai veidotu nopietnas attiecības un domātu par ģimenes ligzdiņas iekārtošanu. Darbā vai biznesā jauni kontakti, bet kāda iepriekšējā sadarbība var izčākstēt.

STRĒLNIEKS

Dvēseles komforts atkarīgs no materiālām lietām šobrīd. Ja kaut kas nebūs kārtībā ar finansēm, ņemsi to tuvu pie sirds. Taču satraukties nav vērts, pastāv iespējas ienākumus pavairot un uzsākt jaunus projektus. Jāiegulda enerģija, un, kaut situācijas var pēkšņi mainīties, pūles būs tā vērtas. Mājās valdīs sapratne un sekmēsies saimniecības darbi. Brīvajā laikā tur jutīsies vislabāk.

MEŽĀZIS

Iespējas pavairot ienākumus, iesaistoties jaunos projektos. Raksti biznesa plānu, meklē partnerus un finansējumu. Prāts atvērts informācijai un mācībām. Interesēsies par dažādām tēmām, uzklausīsi citu viedokli un visā tajā atradīsi noderīgus domu graudus. Attiecībās jāgādā par mieru un sapratni. Nestrīdies ar mīļoto par sīkumiem, labāk sarīko kopā aizraujošu pasākumu.

ŪDENSVĪRS

Pret visu izturēsies ar atbildības izjūtu un pedantiski. Kārtībai jābūt, bet pārspīlēt nevajag. Labprāt sniegsi padomus un palīdzēsi līdzcilvēkiem, tādējādi stiprināsi autoritāti un dzirdēsi labus vārdus. Brīvajā laikā paplašini redzesloku - lasi, mācies, dodies ekskursijā. Iespējama interese par garīgām, filozofiskām un ezoteriskām tēmām. Lieliski darbosies intuīcija.

ZIVIS

Darbā nestrīdies ar priekšniecību, bet paklusām dari pēc sava prāta, pats zināsi labāk, kas ir un kas nav lietderīgi. Brīvajā laikā vēlams izkustēties kaut kur ārpus mājas, jo pretējā gadījumā tuvinieku lokā var izraisīties sīka rīvēšanās. Vari doties izbraucienā vai nelielā ceļojumā, kas dod jaunus iespaidus. Būsi atvērts informācijai, kas paplašina garīgos apvāršņus. Šis periods piemērots personības izaugsmei.