Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Kā populāri pāri atzīmēs Valentīna dienu?

© F64

14. februārī atzīmējam gada romantiskākos svētkus – Valentīndienu, kad mīļotie cilvēki viens otru iepriecina ar pārsteigumiem un dāvanām. Iztaujājām piecus dažādus sabiedrībā zināmus pārus, lai uzzinātu, kā viņi plāno pavadīt visu mīlētāju dienu, vai, gluži pretēji, nesvin šos svētkus.

Klintsoni jau 13 gadus tiekas pie «Laimas» pulksteņa

«Mums Valentīna dienas vietā ir 9. februāris, tā ir diena, kad iepazināmies. 9. februāris ir dažas dienas pirms Valentīna dienas, tādēļ sākam svinēt no devītā līdz pat astotajam martam. Katru gadu 9. februārī jau 13 gadus tiekamies pie «Laimas» pulksteņa. Satikušies pie «Laimas» pulksteņa, ejam uz kādu restorānu. Pēc restorāna dodamies skatīties supervaroņu filmas, jo sievai Montai patīk komiksu pasaule. Mēdz būt tā, ka kopā ar ģimeni dodamies uz restorānu, par kuru sākotnēji pat nenojautu. Monta darba dēļ zina daudzas vietas, par kurām es pat nenojaušu, tādēļ viņa atklāj man jaunu pasauli. Specifiskas dāvanas viens otram nedāvinām. Monta mēdz dāvināt grāmatas, jo man patīk literatūra. Es viņai reiz uzdāvināju rokassprādzi, ko pats biju salicis kādas firmas prezentācijā,» par savas ģimenes mīlestības svētkiem stāsta TV3 laika ziņu moderators Ansis Klintsons.

Šehovtsovs pats noformē dāvanas mīļotai

«Mēs katru dienu svinam savu mīlestību. Uzskatu, ka savu dāmu vai kungu vajag iepriecināt katru dienu. Svarīgi ir domāt vienam par otru, atbalstīt un atcerēties, ka jūtas ir kaut kas vienreizējs. Katrs mirkli ir vienkārši netverams. Bieži dodamies arī ikdienā uz dažādiem pasākumiem un koncertiem. Pagaidām nekas nav ieplānots, bet Valentīna dienā mēs obligāti aiziesim uz džeza vai klasiskās mūzikas koncertu un restorānu. Pērn mums bija smalkas vakariņas restorānā «Vinsents».

Māju par godu Valentīna dienai gan nedekorējam. Vienīgais Valentīna dienas mājas dekors ir šampanieša pudele. Galvenais šajā dienā ir būt laimīgiem un kopā,» atklāj žurnāla «RigaThisWeek» redaktors Rodions Šehovtsovs.

Viņš arī piebilst, ka ar lielu prieku dāvina mīļotajai sievietei paša veidotas vai dekorētas interesantas kastītes, kurās ievieto zīda šalles, rotaslietas un citus modes pasaules aksesuārus.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv