Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Mūziķis Mārcis Judzis spiests pamest "Olainfarm"

© F64

Šā mēneša sākumā Latvijas farmācijas uzņēmums AS «Olainfarm» pārtraucis darba attiecības ar grupu «Dzelzs vilks» un «Ryga» mūziķi Mārci Judzi. Lai arī oficiālā informācija vēsta, ka darba attiecības pārtrauktas pēc abpusējas vienošanās, kuluāros izskan runas, ka Judzis nav ticis galā ar saviem darba pienākumiem, tādēļ arī palūgts aiziet no farmācijas ražotnes un bijis spiests atteikties arī no darba piešķirtās automašīnas.

Mūziķis Mārcis Judzis sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāj, ka darba līgums ar «Olainfarm» viņam tika izbeigts, balstoties uz abpusēju vienošanos: «Protams, man šis lēmums nāca kā zibens no skaidrām debesīm, bet es īpaši nepārdzīvoju un nebrīnos.

Darbā ierados viens no pirmajiem, un nebija tāda reize, kad nebūtu to apmeklējis! Es biju revīzijas komitejas padomnieks un savus pienākumus pildīju ar vislielāko atbildību un maksimālo atdevi! Uzņēmums no manis tikai ieguva, un daudzas lietas tika sakārtotas.

Biju jau izstrādājis kopā ar kolēģi burvīgu uzskaites un kontroles sistēmu, bet šoreiz laikam jāsaka, ka pārcentība neatmaksājās. Es redzu «Olainfarm» kā lielāko un spēcīgāko zāļu ražotāju kā minimums Latvijā, un pie smaga un atbildīga darba uzņēmuma peļņu var dubultot. Patiesībā, pēc manām aplēsēm, tam vajadzīgi 2-3 gadi. Runājot par manu pieredzi, ir tā, ka es pats esmu nodarbojies ar uzņēmējdarbību. Esmu vadījis lielākus un mazākus projektus, tā kā šī pieredze man ir. Un jāteic, ka es ļoti lielu pieredzi ieguvu «Olainfarm», kuru nevienā skolā neiemācīšos, un par to esmu patiesi priecīgs. Novēlu veiksmi un neatlaidību «Olainfarm» darbiniekiem, jo viņi ir uzņēmuma asinsrite. Un varu piebilst, ka ir īstais laiks iegādāties «Olainfarm» akcijas! Laimi jums visiem!»

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv