Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Dziedātāja Marta Grigale 3. februārī svin 29. dzimšanas dienu

© F64

Radio «Pieci.lv» ētera personība un dziedātāja Marta Grigale 3. februārī svin 29. dzimšanas dienu. Šoreiz savos svētkos viņa ar vīru Kasparu būs siltajās zemēs.

«Nedēļu pirms dzimšanas dienas vienmēr domāju, kā svinēšu jubileju. Tas ir liels un patīkams notikums, bet sagādā arī stresu, jo ir jāizdomā, ko un kā. Šoreiz savā dzimšanas dienā būšu ārpus Latvijas. Ar vīru Kasparu būsim kādā siltā, saulainā un eksotiskā vietā pie okeāna, un cerams, ka varēšu peldēties. Došos uzlādēt baterijas. Tādēļ šoreiz nav jādomā par to, kur svinēšu.

Man ir ļoti svarīgi būt kopā ar cilvēkiem, kurus mīlu. Ir patīkami, ja kāds ir padomājis par mazāku vai lielāku pārsteigumu.

Tās rūpes ir foršas un sasilda. Man liekas, ka tā ir bijis jau kopš bērnības. Paldies maniem mīļajiem vecākiem, kuri vienmēr parūpējās par šiem svētkiem. Piemēram, kad no rīta pamodos, mana istaba bija izrotāta ar baloniem. Šīs dienas atzīmēšanu esmu pārmantojusi no viņiem un gribu nodot arī tālāk savai meitai Grētai,» par ģimenes tradīcijām stāsta Marta Grigale.

Vēlam jubilārei labu ceļavēju, siltu okeānu un atpūtu!