Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Strazdiņa pēc šķiršanās no Grāvera pavada laiku ar Kambalu

© F64

Režisore un producente Aija Strazdiņa (40) bija viena no līdzjutējām, kas atbalstīja basketbolistu Kasparu Kambalu (40) viņa atvadu spēlē basketbola kluba «Jūrmala/Betsafe» sastāvā pret Igaunijas čempioniem «Kalev/Cramo». Pēc laulības iziršanas ar leģendārās grupas «Jumprava» mūziķi Aigaru Grāveru režisore pēdējā laikā manāma basketbolista kompānijā, kurš savukārt pērnajā rudenī izšķīrās no savas līgavas.

Spēles starplaikā Aija Strazdiņa pastāstīja, kas viņu saista ar augumā raženo basketbolistu Kasparu Kambalu, ieviešot skaidrību, vai radušās jaunas simpātijas. «Nu tas ir skaļi teikts! Mēs tikko filmējām televīzijas kanāla «STV Pirmā!» jaunā projekta «Tēt, brauc mājās» pirmo sēriju, kurā filmējās Kaspars.

Kā rezultātā es arī esmu ieradusies uz šo spēli. Var teikt, ka šis televīzijas projekts mūs saliedēja, tādēļ devos atbalstīt Kasparu viņa pēdējā basketbola spēlē.

Es domāju, ka visi tie, kuri noskatīsies to raidījumu televīzijā, automātiski radīs atbildi uz šo jautājumu. Televizorā viss būs labi redzams! Es jau Kasparam teicu: «Zini, man liekas, ka raidījums 14. februārī aizies gaisā, tev sāks rakstīt meitenes. Gatavojies! Tev noteikti rakstīs! Arī mammas un tēti.» Kaspars ir šā projekta pirmās sērijas galvenais varonis. Tas ir raidījums, kur tēvs uz trim dienām nodod savu ģimeni cita tēva rokās, atstājot uzdevumus par to, kā uzlabot attiecības ģimenē. Nevis kā salabot skapi, bet kā uzlabot attiecības. Kaspars burvīgi tika galā. Mēs visi bijām ļoti priecīgi. Gan ģimenei, gan mums - filmēšanas grupai - šīs trīs dienas bija ļoti vērtīgas.»

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv