Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Andris Kivičs: Madarai esmu regulāri devis naudu

© F64

Mūziķa Andra Kiviča un mākslinieces Lienes Skulmes gaitu sekotājiem jaunu iemeslu trīt mēles izraisīja bijušās sievas Madaras Kivičas komentārs sociālajos tīklos, kas lika noprast, ka mūziķis neatbalsta viņu finansiāli. Andris Kivičs sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāj, ka vienmēr atbalstījis Madaru un izņēmums ir tikai viens maksājums.

«Tā ir mūsu ģimenes iekšējā lieta. Varu pateikt to, ka esmu uzturējis šo ģimeni astoņus gadus. Kopš aizgāju no ģimenes, Madarai esmu regulāri devis naudu un arī turpināšu to darīt. Bet detaļās publiski neieslīgšu. Bija sarunāts viens maksājums, ko es neizdarīju, jo, esot Berlīnē, biju izslēdzis telefonu un vispār gribēju atpūsties. Madara to komentāru uzrakstīja par vienu maksājumu, kuru es neizdarīju, bet drīz vien šo ierakstu viņa izdzēsa.

Es vienmēr visu esmu maksājis. Astoņus gadus manā apgādībā ir bijuši četri cilvēki. Es esmu rukājis, vadot mēnesī 20 raidījumus, un spēlējis 20 koncertus mēnesī, lai varētu vienmēr visu nodrošināt un paralēli ierakstīt dziesmas,» radušos situāciju komentē mūziķis.

Andris Kivičs uzsver, ja kāds tagad viņu padarīs par cilvēku, kas neuztur bērnus, tas būs gluži kā sitiens zem jostasvietas, ļoti sāpīgi, jo tas neatbilstot patiesībai. Viņš nosaka, ka Madarai noteikti nevajag satraukties par atbalstu, jo viņa to saņems.

Cilvēku negācija saistībā ar viņa šķiršanos no sievas, viņaprāt, ir pārāk saasināta, kas tikai norāda uz mīlestības trūkumu pašu komentētāju dzīvē. Patiesas un abpusējas jūtas viņš raksturo šādi: «Atrast īstu mīlestību ir gluži kā izvilkt pilnu loterijas biļeti.»

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv