Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Evija Vēbere nav salūzusi: Saku vislielāko paldies par šīm sirdssāpēm!

© Oksana Džadana/ F64

Dziedātāja Evija Vēbere (28) ir viens no skaļākajiem 2018. gada muzikālajiem atklājumiem. Mūziķe vienas izpildītas dziesmas dēļ piedzīvoja īstas ugunskristības, tomēr, par spīti lielajām negācijām un apvainojumiem, viņa ir spējusi saglabāt sirsnību un labestību.

No mušas tika izpūsts zilonis?

Pēc pērnā gada nogalē izpildītās komponista Imanta Kalniņa dziesmas «Svētku diena» jaunās simtgades koncertā «Mīlestības vārdā 18+» Evija burtiski vienas dienas laikā kļuva par atpazīstamāko cilvēku visā Latvijā. «Mana iekšējā pasaule pēc tā visa nemainās. Tas noteikti bija pārdzīvojums vispārējā nozīmē. Pārdzīvojums par notikumu. Koncerts tiešām bija «Mīlestības vārdā». Nevienam nevienā brīdī nebija kaut kādi slepenie plāni. Šis kodols bija tik tīrs. Man bija pirmā pieredze ar dzelteno presi, kad viss ap mani tika saduļķots. Tika minētas lietas, kuras pat neesmu teikusi. Protams, bija tāds apjukums, kas notiek? Pēc šā notikuma nejūtos citādāk.

Drīzāk ir mainījies tas, ka man tagad daudz vairāk cilvēku pievērš uzmanību.

Šī mūzika, ko izpildu, nekad nav bijusi paredzēta masām. Es pilnīgi saprotu, ka kādam tā var neiet pie sirds. Tas ir ok. Vienīgi ļoti interesanti, kādēļ pretī ir tik liela agresija. Kā tautā mēdz teikt, no mušas tiek uzpūsts zilonis,» par sadzīvošanu ar slavu teic Evija, kura ir apveltīta ar neparastu un atšķirīgu balsi, kas neatstāj vienaldzīgus.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv