Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Vara Vētras sieva 43 gadu vecumā gaida pirmdzimto

© Privāts arhīvs

Lielbritānijas vēstniecības Tirdzniecības un investīciju nodaļas vadītāja Sanita Vētra (43) un dziesminieks, režisors un aktieris Varis Vētra (63) šobrīd izbauda kopīgā mazuļa gaidību laiku. Abu atvasei pasaulē jānāk nākamā gada pirmajā pusē.

«Manai sieviņai būs pirmais bērniņš 43 gadu vecumā, un viņa ir ļoti laimīga. Un arī es esmu ļoti laimīgs. Tas, kas ar mums ir noticis, ir brīnums! Viss ir super kolosāli. Mūsu situācijā un ģimenē tā ir liela laime! Tas ir ūnikums! Burvīgi un fantastiski! Mana sieva visu mūžu ir ļoti gribējusi bērnus. Mēs par kopīgu bērniņu, godīgi sakot, esam ilgi domājuši. Esmu mierinājis sieviņu, kad viņai bijušas asaras acīs. Un te pēkšņi uzzinājām, ka mums būs bērns, un abi esam ļoti laimīgi. Mūsu mīļais bērniņš drīz nāks pasaulē. Mums priekšā ir dzemdības. Lai viss būtu mierīgi, daudz ko esmu atlicis malā. Ar lielu maigumu un uzmanību es asistēju viņai. Sekoju, lai viss būtu kārtībā. Mierīgā garā cenšos darīt visu, lai Sanita mazāk satrauktos. Šis tomēr ir tik trausls process.

Burvīgais notikums ir izmainījis Sanitu kā sievieti un veidojis par māti. Cerēsim, ka viss būs labi.

Man jau ir četri bērni (Kristaps, Māra, Sabīne un Niklāvs), un tagad ar Sanitu gaidām pirmo kopīgo bērnu, par ko ir ļoti liels prieks,» par priecīgo notikumu stāsta Varis Vētra.

Novēlam Varim un Sanitai Vētrām mierpilnu un skaistu šo mazuļa gaidību laiku!