Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Talantīgais pianists Andrejs Osokins svinēs 34. dzimšanas dienu

© Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency

Talantīgais pianists Andrejs Osokins 19. decembrī svinēs 34. dzimšanas dienu. Sarunā ar »Vakara Ziņām« pianista draudzene dziedātāja Katrīna Gupalo pastāstīja, kādu pārsteigumu gatavo savam mīļotajam cilvēkam.

«Mēs svinēsim ļoti skaistā un mūziķiem atbilstošā veidā. Andrejam ar tēti Sergeju (pianists un pedagogs; - red. piez.) šajā dienā ir koncerts «Eiropas Ziemassvētki. Bēthovena sonātes. Osokini», kas norisināsies Lielajā ģildē.

Pēc tam visi kopā arī dosimies nosvinēt Andreja dzimšanas dienu. Tā kā decembris mums ir ļoti piesātināts mēnesis, lielām svinībām nav laika.

Man patīk Andrejam, kā arī citiem jubilāriem svētkos pasniegt dāvanu, kādu pati vēlētos saņemt. Neko nedāvinu tikai tāpat vien. Vienmēr manas dāvanas ir pārdomātas un personiskas. Pārsteigumi, kurus šoreiz sagādāšu Andrejam, ir romantiski, un lai tie paliek noslēpumā,» atklāj Katrīna Gupalo.

Vaicājot, ko Katrīna savam puisim vēl jubilejā, viņa teic: «Andrejam novēlu būt ļoti laimīgam gan mūzikā, gan dzīvē, jo abas šīs lietas ir nesaraujamas. Gūt prieku no tā visa, ar ko ir piepildīta viņa dzīve! Ja nav prieka, tad arī nav jēgas neko darīt.»