Dziedošajām dvīnēm piedejo dvīnes

© Gatis Gierts f64

Dziedošās dvīnes Ana un Katrīne Drozdovičas pirmdien, 26. jūnijā, kļuvušas 19 gadu vecas. Uzstājoties "Go Blonde" parādē, Ana un Katrīne uz skatuves kāpa kopā ar dejotājām Lieni un Ievu Bauerēm, kuras arī ir dvīņumāsas.

Apsveica nepareizās

Ideju par divām dziedošām un divām dejojošām māsām meitenes sola turpināt un drīzumā atkal kādā pasākumā varētu būt redzamas visas kopā. Dvīņu tandēmam 29. maijs bija īpaša diena arī tāpēc, ka Baueru māsas šajā dienā kļuva pilngadīgas. "Mans draugs uztaisīja pārsteigumu, un tajā dienā, kad notika pasākums, mūs izsauca uz skatuves, apsveica dzimšanas dienā, bet sanāca pārpratums, jo visi domāja, ka dzimšanas diena ir otrām dvīnēm [Drozdovičām]. Tikai pēc tam visi saprata," stāsta Liene Bauere. Dejojošās māsas dzimšanas dienu svinējušas Anglijā, jo dāvanā saņēmušas ceļojumu.

Tandēms sajūsmā

Dvīnes satikušās caur portālu "draugiem.lv" – Lienes draugs aizrakstījis dziedošajām māsām vēstuli. "Mums uz e–pastu atnāca vēstule no Lienes drauga – viņš piedāvāja, ka ir tādas dvīnes, kas ļoti labi dejo, atsūtīja video un kontaktus "draugos". Dvīnes dejotājas un dvīnes dziedātājas – tā mums likās ļoti laba ideja, tāpēc sameklējām viņas un sarunājām uzstāties kopā "Go Blonde" pasākumā. Tā bija pirmā reize, bet, protams, mēs vēl turpināsim uzstāties kopā kādā pasākumā, kurā būs jātaisa šovs, dejas utt.," stāsta Ana. Arī dejojošās māsas par šovu ir sajūsmā: "Mums ļoti patika un tas likās ļoti efektīgi, ka uzstājas divi dvīņu pāri. Labprāt gribētu ar viņām arī turpmāk sadarboties – viņas teica, ka uz kādiem pasākumiem vai, iespējams, tūrē paņems mūs līdzi, bet nekas konkrēti vēl nav zināms," piebilst dejotāja Liene.