Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Rafalsons dzimšanas dienā ar draugiem iet pirtī, pirmdien svinēs 72. jubileju

© F64

Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra aktieris, režisors un populārais TV seriālu varonis Jakovs Rafalsons 5. novembrī svinēs 72. jubileju. Par to, kā jubilārs iecienījis atzīmēt savus svētkus, atklāj dzīvesbiedre, Rīgas Klasiskās ģimnāzijas direktora vietniece izglītības jomā Gaļina Rafalsone.

«Ar ģimeni, abiem dēliem Maksimu un Viktoru, kā arī mazbērniem cenšamies organizēt dzimšanas dienas, tiesa gan, ne katru gadu. Ja vīram dzimšanas dienā nav ne filmēšanās, ne jāspēlē izrādē, tad cenšamies aizbraukt kādā ceļojumā. Viņam patīk vadīt automašīnu un atpūsties, piemēram, aizbraukt līdz Igaunijai un atpūsties SPA centrā Palangā vai Sāmsalā.

Jakova vaļasprieks ir Rīgas 19. un 20. gadsimta atklātņu kolekcionēšana, līdz ar to šāda veida kartītes viņu ļoti iepriecinātu kā dāvana jubilejā.

Šogad vīram paliek 72 gadi, tādēļ šī jubileja būs mierīga, jo pirms diviem gadiem svinējām apaļu jubileju. Jakovam gan ir ļoti daudz draugu un dažādas kompānijas. Piemēram, ir kolēģu aktieru kompānija, ar kuru katru gadu dzimšanas dienu svin pirtī. Tāpat arī katru gadu Jakovu apsveic teātrī un televīzijā, kur arī ir neliels svētku sarīkojums. Pat ja mēs gribam mierīgi, vienalga nesanāk. Paldies Dievam, Jakovam apkārt ir ļoti daudz cilvēku, kuri mīl viņu un cenšas izdarīt kaut ko patīkamu. Ir jauki, ka cilvēki viņa svētkus uztver kā savus,» stāsta Jakova Rafalsona sieva.

Sveicam aktieri jubilejā!