Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Atis Ieviņš pamet grupu "Colt". Kas viņam padomā?

© F64

Šoruden grupa «Colt» nākusi klajā ar paziņojumu, ka ilggadējais solists Atis Ieviņš ir aizgājis no grupas un viņa vietā ir jauna soliste Elīna Krastiņa.

«Tas nebija sasteigts lēmums, mēs jau par to bijām runājuši iepriekš. Fakts ir tāds, ka es ne tikai grupā «Colt» darbojos, bet arī dažādos muzikālos projektos un teātros. Man vienkārši vairs nav laika koncertturnejām, kur nu vēl mēģinājumiem. Līdz ar to nevaru būt kā traucēklis grupas «Colt» attīstībai, jo viņi arī ir cilvēki, kas grib turpināt strādāt. Mēs to visu izrunājām pa draugam. Viņi gribēja mazliet stabilāku dalībnieku.

Es arī biju sen jau nolēmis, ka mans muzikālais aicinājums nedaudz velk uz solokarjeru.

Ja «Colt» grib strādāt, viņiem ir jāstrādā tālāk ar uzticamu dalībnieku. Es gribu strādāt, un man ir jārealizē savas idejas. Tā tam jānotiek. Škrobe bišķiņ ir. Viennozīmīgi nav daudz grupu Latvijā, kurām ir tik spēcīgs kolektīvs kā mums. Mēs bijām kā kulaks ar četriem pirkstiem, katrs savā jomā ģeniāls, lai neteiktu vairāk. Profesionāli mūziķi. Un kopā mums tas skanējums bija spēcīgs un pārliecinošs.

Man gribas īstenot savus sapņus. Iespējams, manas muzikālās idejas mazliet atšķīrās no grupas «Colt» skanējuma. Arī mans solo projekts ir jau gandrīz gala stadijā. No sevis jau īsti nav iespējams aizbēgt,» ar saviem jaunumiem iepazīstina Ieviņš.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv