VAKARA ZIŅAS. Astrologi: Vēlēšanu iznākums var būt negaidīts

© f64

Bukmeikeri prognozē vēlēšanu rezultātus, astrologi savukārt ir izvairīgi. Šajā procesā iesaistīti daudzi cilvēki, katrs ar savu horoskopu un komandu – tēla veidotājiem. Pēc vēlēšanu dienas astroloģiskā fona redzams, ka valda analītiskas noskaņas, taču ir arī kombinācijas, kas norāda – vēlēšanu iznākums var būt negaidīts.

Kad sākums, kad gals

Politisko norišu pētīšana no astroloģiskā aspekta ir ļoti sarežģīta. Vēlēšanas patiesībā nesākas 6. oktobrī, jo iecirkņi atvērti agrāk un arī balsot var iepriekš. Līdz ar to šo datumu astroloģiski nevar uzskatīt par īsto un vienīgo dzimšanas brīdi kaut kādam jaunam procesam. Turklāt ar nobalsošanu un vēlēšanu rezultātu paziņošanu jau nekas nebeidzas. Drīzāk otrādi. Daudz svarīgāks moments ir valdības veidošana un apstiprināšana, un kāds būs tās horoskops un kā tā darbosies - atkarīgs no datuma jeb dzimšanas brīža, kad nobalsos jaunievēlētā Saeima. Tas tiešām «strādā», un katras valdības astrokartes tendences parādās arī tās darbībā.

Piemēram, Valda Dombrovska pirmās valdības astrokartē bija pēkšņas krišanas un «šķiršanās» iespējamība, un toreiz tā arī notika - Tautas partija negaidīti paziņoja par aiziešanu no valdības. Laimdotas Straujumas (un arī dažu citu valdību) astrokartēs izteikta opozīcija starp tautu un varu, Māra Kučinska pašreizējās valdības ministriem astrokartēs dominē Uguns stihija - enerģija ir, bet pietrūkst «praktiskā sazemējuma», kas rada nepārdomātu lēmumu riskus. Šādus piemērus var nosaukt vēl, jo diezgan daudz esmu pētījusi norises Latvijas politiskajā vidē.

Par šo rudeni - gribētos, lai valdība tiek apstiprināta līdz 17. novembrim, kad sākas nelabvēlīgais un «tukšais» retrogrādā Merkura periods, ko astrologs Kristaps Baņķis savulaik tēlaini nodēvēja par «dižčika» laiku.

Visādi brīnumi iespējami

Tā kā šobrīd nav citu datumu kā pieturas punktu, aplūkosim pašu vēlēšanu dienu, kad tomēr lielais vairums cilvēku dosies pie vēlēšanu urnām.

Kopumā 6. oktobrī dienas fons mudina uz kritisku un analītisku pieeju, jo Mēness, kas par to «atbild», atrodas praktiskajā Jaunavas zodiaka zīmē, kur dominē stabilā Zemes stihija. Tik tālu labi, lai pieņemtu apdomīgus un izsvērtus lēmumus. Taču... vairākas planētu kombinācijas raisa bažas, ka tik vienkārši vis nebūs.

Svarīgākais