VAKARA ZIŅAS: Kur Markus Riva svinēs savu 32 gadu jubileju?

© F64

Dziedātājs un TV šova «X Faktors» vadītājs Markus Riva jeb īstajā vārdā Miķelis Ļaksa 2. oktobrī svinēs 32 gadu jubileju, ko šogad pavadīs Kijevā, sniedzot koncertu lielākajā Ukrainas televīzijā. Markus atklāj, ka savā dzimšanas dienā parasti sniedz koncertus vai plašākai publikai prezentē jaunākos muzikālos veikumus.

«Katru gadu ir citādāk, nav tā, ka ir viena noteikta formula, kā svinu. Ir pierasts, ka svētkos un dzimšanas dienās ir jāstrādā. Šogad es gribēju to lauzt un aizbraukt kaut kur projām un neko nedarīt, bet tieši tajā laikā man Ukrainā iekrita koncerts.

Kijeva man jau kļuvusi kā otrās mājas, kur ir ļoti daudz tuvu draugu un paziņu.

Man liekas, ka šogad jau būs trešā reize, kad dzimšanas dienu svinu šajā pilsētā. Pirms diviem gadiem savā jubilejā piedalījos korporatīvā pasākumā Kijevā, ko rīkoja paziņas. Par godu manai dzimšanas dienai mēģinājuma laikā tika izšauts konfeti lietus, mani apdāvināja un samīļoja, tas bija ļoti patīkams mirklis, kas palicis atmiņā,» par savām dzimšanas dienas svinībām stāsta Markus.

Dziedātājs piebilst, ka 29. septembrī tiek svinēta viņa vecāku dotā vārda - Miķelis - vārdadiena, tādēļ bieži sanāk vārda svētkus apvienot ar dzimšanas dienu, kas ir tikai pāris dienas vēlāk.

Novēlam Markum Rivam lieliski nosvinēt dzimšanas dienu!

Svarīgākais