Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Apvērsums "Olainfarmā". Valērija Maligina sievietes tagad vienotā frontē

© F64

Izdevies novērst apvērsumu farmācijas milzī «Olainfarm», kas draudēja ar pāragri mūžībā aizgājušā miljonāra Valērija Maligina meitas un mantojuma aizgādnes Irinas Maliginas izstumšanu no uzņēmuma padomes. »Vakara Ziņas« noskaidroja, ka Irina izlēmusi uzticēties profesionāliem juristiem, kuri iepriekš palīdzējuši vēl vienai Maliginu klana sievietei – viņas pamātei Elīnai Maliginai, lai gan iepriekš baumoja, ka Valērija meitas un atraitne savā starpā īpaši nesatiekot.

Maligina meita konstatē slepenu darbību

Tādēļ «Olainfarm» padomes priekšsēdētājs un uzņēmuma akcionāru pārstāvis kopš otrdienas ir zvērināts advokāts Pāvels Rebenoks, kurš iepriekš devis padomus premjeriem un pārstāvējis prominentus klientus, bet Irina Maligina turpinās būt padomes priekšsēdētāja vietniece.

Vēl padomē iecelts cits Elīnu Maliginu mantojuma strīdā veiksmīgi pārstāvējušais jurists Mārtiņš Krieķis, kurš iepriekš vadījis arī Starptautiskās lidostas «Rīga» Juridisko departamentu.

Šīs izmaiņas var arī uzskatīt par «kara cirvja» norakšanu Valērija Maligina mūža sieviešu starpā, jo darbu padomē turpina arī Valērija otrā sieva un nepilngadīgās meitas Annas mamma Signe Baldere-Sildedze. «Irina, redzot slepeno darbību pret viņu, nolēma uzaicināt palīgā profesionāļus, par kuriem nešaubījās, jo bija redzējusi, kā šie juristi spēj aizstāvēt viņas pamātes Elīnas intereses. Bez tam domstarpības par Elīnas Maliginas mantojuma daļu jau sen ir mierīgi izbeigtas un aizmirstas,» negaidīto pavērsienu »Vakara Ziņām« skaidroja kāds, kurš labi pazīst Irinas viedokli par notikumiem.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv