Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Skandalozais Sokolovs randiņā izbrāķē sastapto sievieti

© Ekrānuzņēmumi no randiņšova «Plus/mīnus ĪSTAIS»

Televīzijas kanāla sievietēm «STV Pirmā!» iepazīšanās šova trešajā raidījumā «Plus/mīnus ĪSTAIS» piedalījās ļoti kolorīti dalībnieki – kailfoto meistars, kas ar savām fotosesijām un izdarībām ieguvis arī skandalozu slavu, Aleksandrs Sokolovs (37) un sociālo zinātņu maģistre, ekskluzīva dzīvesveida cienītāja Jeļena, kas ar plastisko operāciju palīdzību pārvērtusi sevi līdz nepazīšanai.

Jeļena sarunā ar »Vakara Ziņām« atzīst, ka iepazīšanās šovā piedalījusies nopietnu mērķu vadīta, lai iepazītos ar vīrieti, ar kuru varētu veidot arī nopietnas attiecības. Taču, viņasprāt, Aleksandrs Sokolovs šovā piedalījies nevis tādēļ, lai iepazītos, bet gan lieku reizi atgādinātu par savu personību.

Sokolovam ļoti lielu lomu spēlē sekss

Jau pirmajā randiņā Aleksandrs Jeļenai norādīja, ka attiecībās ir svarīga seksuālā saderība. Tādēļ labāk likties gultā jau pirmajos randiņos nekā vilkt šo lietu garumā un tad secināt, ka pāra starpā nav seksuālas saderības. Randiņā septiņu minūšu laikā Aleksandrs Jeļenai uzdeva jautājumus tikai par un ap seksu. Turklāt Sokolovs atklāja, ka reiz, lai pārgulētu ar meiteni, gaidījis veselu mēnesi un, kad beidzot viss noticis, viņš bija vīlies, ka tik ilgi to gaidījis. «Sekss spēlē ļoti, ļoti, ļoti lielu lomu,» vairākkārt randiņa laikā uzsvēra fotogrāfs. Taču Jeļena atzina, ka viņai sekss nav pirmajā vietā, jo attiecībās ir svarīga mīlestība un jūtas.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv