Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Kā dzīvo Aivis un Lelde Ceriņi pēc kāzām?

© F64

Rīga TV24 ētera personības Aivis un Lelde Ceriņi šī gada maija beigās sacīja viens otram jāvārdu savās sapņu kāzās Dobeles ceriņu dārzā. Pēc tam pāris devās medusmēnesī uz siltajām zemēm, un nu viņi ir atgriezušies pie ikdienas darbiem. Tādēļ skaidrojām, kā mainījusies pāra ikdiena pēc kāzām.

Izbauda jauno statusu

«Es gribētu teikt, ka nekas nav mainījies. Tas viss ir vienkārši ieguvis pilnvērtīgāku veidolu.

Tas ir kaut kas, kas mums ir bijis tuvs un mīļš, tagad kļuvis pilnvērtīgāks. Īstenībā es izgaršoju, ka Aivis ir mans vīrs. Tas ir tiešām patīkami. Uzvārds ir mainījies. Gredzens pirkstā, ko neņemu nekad nost, tas ir patīkami. Ir tā foršā apziņas sajūta, ka tas ir statuss. Un mēs tiešām to izbaudām, ka esam vīrs un sieva. Tam ir dziļāka jēga un būtība. Man liekas, ka esam joprojām mazā eiforijā, jo kāzas bija pavisam nesen.

Precoties negaidījām, ka kaut kas mainīsies mūsu attiecībās. Mēs esam kopā septiņarpus gadu. Tas ir gana ilgs laiks, lai iepazītu otru un zinātu, kāds viņš ir un ko sagaidīt. Kad ir šis laulības apliecinājums, jūtamies vēl stiprāki,» par statusa maiņu stāsta Lelde Ceriņa, bet Aivis Ceriņš papildina, kas abu attiecībās ir mainījies pēc kāzām: «Lielos vilcienos ir tāpat un vēl foršāk. Ikdienā ir jāpierod pie šiem apzīmējumiem - vīrs un sieva. Pirmais, kas ir mainījies, ir mūsu nosacītais statuss. Pase ir mainījusies. Mēs vienkārši esam labi noslīpēts mehānisms. Zobratiņiem arī ir jāpieslīpējas, lai viss iet uz priekšu un notiek. Mums ir tieši tāpat. Esam forši pierīvējušies viens otram.»

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv