Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Kā lielajā svelmē jūtas topošā māmiņa Dināra Rudāne?

© Instagram

Šī vasara ir kā negaidīts pārsteigums – nevaram atcerēties, kad pēdējo reizi bijis tik tveicīgi un saulaini kā šogad. Tiesa gan, laika apstākļi nav iemesls, lai pārtrauktu ikdienas un darba gaitas. Tādēļ iztaujājām slavenības – dažādu nozaru pārstāvjus, lai uzzinātu, kā viņi veldzējas un atjauno spēkus tveicīgajās dienās, kad termometra stabiņš sasniedzis +32 °C.

«Dzeru daudz ūdens un atsvaidzinos ar mitru dvieli. Vienkārši saslapinu dvieli un lieku sev virsū. Lielākoties pastaigājos tikai vakarā. Arī tad, ja diena ir brīva, nespēju iziet ārā.

Arī ventilators mājās ir ieslēgts. Gribējām Latvijā normālu vasaru un to arī saņēmām, tādēļ nav ko sūdzēties.

Protams, ka grūtniecības laikā šo vasaru piedzīvot ir mazliet grūtāk. Manuprāt, ja arī nebūtu tik karsta vasara, tāpat man būtu grūtāk, jo grūtniecība mazliet ir atkāpšanās no ikdienas. Es nesūdzos. Kam jānotiek, tas notiks! Un tā ir sanācis, ka tieši šāda vasara man ir jāpiedzīvo šajā dzīves posmā. Domāju, ka ziemā ir trakāk, jo jāsatuntuļojas miljons drēbju kārtās. Varbūt tas ir pat grūtāk nekā šajā siltajā laikā mājās dzīvoties pusplikam. Līdz rudenim vēl jāgaida mazā piedzimšana. Varbūt, pateicoties karstajai vasarai, es neuzņemu liekus kilogramus, kā nekā visam ir savi plusi,» saka dziedātāja Dināra Rudāne.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv