Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Elita Patmalniece 23. jūlijā svinēs 54. dzimšanas dienu

© F64

Spilgtā modes māksliniece Elita Patmalniece 23. jūlijā svinēs 54. dzimšanas dienu, ko ieplānojusi pavadīt jūras krastā. Māksliniece dzimusi saulainā vasarā, tādēļ arī viņas dzīvē saule ir ļoti svarīga.

«Pēc horoskopa esmu Lauva. Man patīk šī karaliskā zīme. Lauvām šis ir pats karstākais laiks. Tāpēc ir nepieciešama saule, jūra, ūdens un atpūta. Es varu arī šajā karstajā laika posmā strādāt, bet man ir vajadzīga saule, bez tās nevaru dzīvot, tādēļ cenšos aizbraukt uzkrāt spēkus tepat pie Baltijas jūras. Burtiski barojos no saules enerģijas un tādā veidā uzlādēju savu bateriju.

Agrāk, kad vasarās gleznoju mākslinieku plenēros, citiem patika pusdienlaikā nosnausties. Savukārt man šajā laikā patika būt pie jūras, gleznot un darboties.

Vasara ir laiks, kad var sasmelties enerģiju un spēku visam gadam. Esmu laimīga, ka man jubileja ir vasaras vidū, vienā dienā ar mākslinieku Miervaldi Poli. Ar manu dzimšanas dienu saistās arī liliju smarža. Kad bērnībā svinēju dzimšanas dienu, dārzā ziedēja lilijas. Arī tagad cenšos atrast īstās lilijas, kas smaržo tāpat kā manā bērnībā pie vecmammas laukos,» stāsta māksliniece.

Elita Patmalniece atzīst, ka ir pateicīga Dievam par katru nodzīvoto dienu. Un nosaka, ka neatkarīgi no tā, cik daudz katrā jubilejā aprit gadu, ir jāizdzīvo sava dzīve un jābūt laimīgam.

»Vakara Ziņas« novēl jubilārei smelties sauli, prieku un enerģiju!