Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Māris Gailis savu dzimšanas dienu velta labdarībai

© F64

Ekspremjers un uzņēmējs Māris Gailis 9. jūlijā Vecrīgas Vāgnera zālē svinēs 67. jubileju. Šogad gaviļnieka dzimšanas dienā, kas ir nākamajā dienā pēc dziesmu un deju svētku noslēguma koncerta, visā valstī ir noteikta oficiāla brīvdiena.

«Visspilgtākā dzimšanas diena noteikti bija 1951. gadā, kad pirmo reizi ieraudzīju dienasgaismu. Šogad man būs balle tādā romantiskā stilā, kas veltīta Vāgnera zāles atdzimšanai, kuras atjaunošanas darbos es iesaistos jau vairākus gadus. Tādējādi mana dzimšanas diena būs arī ziedojumu vākšanas pasākums tikai draugiem. Dāvanas man sen vairs nav vajadzīgas! Tāpēc dāvanas lūdzu pārvērst ziedojumā, ko iemaksāt Rīgas Riharda Vāgnera biedrības kontā.

Savus personīgos svētkus es daļēji pārvēršu sabiedriskos pasākumos. Protams, manos svētkos būs arī mūzika, vīns un priecīgs garastāvoklis. Forši, ka var svinēt dzimšanas dienu!» ar savas jubilejas cēlo mērķi iepazīstina Māris Gailis.

Novēlam gaviļniekam, lai jubilejas ballē savāktie ziedojumi palīdz atjaunot un nodot ekspluatācijā viņa lolojumu - Rīgas Pilsētas teātra ēku Riharda Vāgnera ielā 4.