Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Mārtiņa Bunkus māte: Nešaubos, ka slepkavas notvers

© Ziedonis Pumpurs/F64 photo agency

Pagājusi nedēļa, kopš maksātnespējas administrators Mārtiņš Bunkus (38) tika nošauts, vadot savu sniegbalto automašīnu «Range Rover» pa Aizsaules ielu iepretim Meža kapiem. Policija oficiāli apstiprinājusi, ka notikušais ir pasūtījuma slepkavība, bet publiskajā apritē klīst dažnedažāda satura versijas, kurš tik zvērīgi izrēķinājies ar maksātnespējas administratoru.

Šis ir ļoti traģisks laiks aizgājušā Mārtiņa Bunkus ģimenei - mātei Dacei Bunkus, tēvam Ojāram Bunkus, brāļiem Kasparam un Kristapam Bunkus. Tādēļ Mārtiņa māte, uzņēmēja Dace Bunkus vērsusies pie plašsaziņas līdzekļiem, tajā skaitā »Vakara Ziņām«, lai pie sabiedrības nonāk vēstījums, ka Mārtiņa Bunkus ģimene no sirds pateicas par izteikto līdzjūtību ģimenei šajā traģēdijā: «Vēlos teikt milzīgu paldies Latvijas policistiem un citiem iekšlietu struktūru darbiniekiem, kas šajās dienās netaupa nekādus spēkus, lai notvertu Mārtiņa slepkavas un atklātu nozieguma pasūtītājus. Ne mirkli nešaubos, ka noziegumu izdosies atklāt, un nav svarīgi, vai tas notiks rīt, pēc nedēļas vai gada. Ja kāds ir pamanījis ko neierastu slepkavības rītā, lūdzu nekavēties un sazināties ar policiju - pat it kā nenozīmīgas detaļas var izrādīties kritiski svarīgas izmeklēšanā.

Tāpat vēlos pateikties Latvijas valstsvīriem un līderiem par nedalītu Mārtiņa slepkavības nosodījumu. Šis mūsu ģimenei ir dziļu sēru laiks. Lūdzu sabiedrību un medijus respektēt ģimenes privātumu un Mārtiņa piemiņu.»

Sērojošā māte aicināja visus, kas vēlējās atvadīties no Mārtiņa, uz kopīgu aizlūgumu Rīgas Vecajā Svētās Ģertrūdes evaņģēliski luteriskajā baznīcā.