"O!Kartes akadēmieši" rītos vingro ar prieku

Lai noskaidrotu, ar kādām emocijām „O!Kartes akadēmijas” dalībnieki dodas uz ik rīta vingrošanu, „VZ” pie dziedošajiem jauniešiem ciemojās deviņos no rīta. Tas ir laiks, kad visi šova dalībnieki mostas, lai jau desmit minūtes vēlāk ķertos pie svaru stieņiem un uzsāktu Holivudas zvaigžņu cienīgu sportošanu.

„Šī rīta vingrošana bija baigi foršā, lai gan – jā, tā bija pasmaga,” pēc nodarbības sarunā ar „VZ” atzina viens no spilgtākajiem „O!Kartes akadēmijas” dalībniekiem Mareks Kolāts. „Man personīgi bija smagi. Lai gan citās reizēs, kad iepriekšējā vakarā aiziet ļoti vēlu gulēt – teiksim kādos divos vai trijos naktī – rīta vingrošanas ir vēl grūtākas.” Puisis „VZ” neslēpa, ka šādos rītos pēc vingrošanas jūtoties kā „riktīga lupata”.

„Man ļoti patika šī rīta treneris – viņš ir tāds interesants,” dažas minūtes pēc rīta vingrošanas savas simpātijas pret treneri Kasparu Ozoliņu „VZ” atklāja „O!Kartes akadēmijas” šarmantā brunete Anna Dribas. „Viņš ir interesants kā treneris,” smaidot precizēja meitene. „Viņš ļoti labi izturējās pret visiem nodarbības dalībniekiem un pamanot, ka, piemēram, es šajā rītā nejutos labi, uztvēra to ļoti saprotoši. Es labprāt viņu „O!Kartes Akadēmijā” redzētu biežāk.”

Rītā, kad pie „O!Kartes akadēmijas” dalībniekiem viesojās „VZ”, jauniešu vērtēšanai pirmo reizi tika nodota viena no pasaulē populārākajām nodarbībām – „Les Mills Body Pump”. Tas ir augstas intensitātes treniņš, kurā tiek izmantots stienis ar regulējamu svaru un step – platforma. Šobrīd šādas nodarbības iespējams apmeklēt arī Rīgā – sporta klubā „Veselības Fabrika”, kas nu jau vairāku mēnešu garumā rūpējas par „O!Kartes akadēmijas” dalībnieku fizisko formu, kā arī visos fitnesa klubu tīkla „Atlētika” sporta klubos.

„Šis treniņš ir par sevis pārvarēšanu, par uzvarām – jūs katrā dziesmā, pie katras muskuļu grupas varat sevi pārvarēt, uzliekot vēl lielāku svaru, izspiežot vēl mazliet vairāk,” „VZ” informēja nodarbības vadītājs, fitnesa kluba „Veselības fabrika” sporta direktors Kaspars Ozoliņš. „Vēlos uzsvērt, ka meitenes šajā treniņā palielināt muskuļu masu nevar! Šis ir lielisks svara samazināšanas un reljefa uzlabošanas treniņš – jo vairāk muskuļi strādā, jo vairāk kalorijas sadeg.”

Svarīgākais