Jaunajiem "fabrikantiem" nepadodas pat gultas ainas

Savulaik šovā "Talantu fabrika" bija ierasts izspēlēt kādu iepriekš inscenētu mīlas rotaļu, lai atkausētu balsotāju sirdis. Nu to mēģina darīt arī "O!Kartes akadēmija".

Šovs "O!Kartes akadēmija" jau pašā sākumā iezīmēja it kā izveidojušās mīlas balādes starp temperamentīgo "spānieti" Annu Dribu un rokpilsētas vēju apdvesto liepājnieku Kristapu Čimbaru, kuru nevainīgais flirts aizsākās ar kopīgo uzstāšanos šova otrajā koncertā. Anna neslēpa savas jūtas pret simpātisko liepājnieku, lai gan Čimbars visai atklāti šova laikā pavēstīja, ka viņu mājās gaida mīļotā meitene – SIA "Ceļu, tiltu būve" lietvede Elīna Dekere, ar kuru kopā viņš esot jau ilgāk nekā divus gadus. Meksikāņu seriāla cienīgajam sižetam pienāca gals, kad Kristaps tika izbalsots no šova. Anna atvadījās no Kristapa ar asarām pieraudātu spilvenu un vārdiem: "Es tevi mīlu!"

Lai gan Kristapa kaislības "O!Kartes akadēmijā" ir beigušās, tās turpinās viņa ārpus kameras dzīvē. Interesanti, ka "akadēmiķis" savā iestāšanās šovā anketā minējis, ka viņa lielākais trumpis ir patiesums: vai viņš tiešām atklāja patiesību savai mīļotajai draudzenei Elīnai par kaislīgajām dejām ar kādu blondīni klubā "Essential" nedēļas nogalē? Interneta vietnē "Twitter" Čimbars raksta: "Mīlu savu visskaistāko zaķīti Elīnu. Dikti ilgojos un sūtu daudz mīļuma tieši tev." Nu izskatās, ka pēc tikšanas brīvsolī no četrām sienām un kameru jūrām "akadēmijas" dalībnieks sācis jaunu dzīvi.

Svarīgākais