Andris Bulis uz skatuves gandrīz noduras

© F64 Photo Agency

Oktobra sākumā tika atklāta mākslas telpa «64 krēsli», kurā skatītājiem tika piedāvāta režisores Gaļinas Poļiščukas izrāde «Face Book. Post Scriptum», kurā galveno lomu uzņēmās par seksīgāko pašmāju aktieri dēvētais Andris Bulis.

Sev un izrādes skatītājiem par pārsteigumu aktieris, pārbaudot, vai vēl ir dzīvs, gandrīz 15 minūtes pirms izrādes beigām sevi savainojis ar nazi. «Tā bija absolūta nejaušība. Nazi pats biju izvēlējies! Tas nemaz nebija ass, atbilda visiem rekvizītu standartiem,» saka Bulis. «Tas bija diezgan muļķīgi! Trulais nazis atsitās pret krekla pogu, tas noslīdējis atstāja nelielu iegriezumu un asins pleķi uz mana baltā krekla,» no malas tik nelāgo negadījumu smejoties skaidroja pats Bulis. »VZ« noskaidroja, ka aktieris nemaz nav jutis savainojumu un sapratis, ka kaut kas nav kārtībā, tikai pēc pirmās rindas skatītāju sejām. «Gluži kā specefekts, kas bija ieplānots izrādē,» stāsta aktieris.

Pēc aktiera «Twitter» kontā esošo ierakstu izpētes »VZ« tomēr noskaidroja, ka viņam šis negadījums nav bijis tik vienkāršs, kā pats to vēlējies – ir bijušas problēmas ar gulēšanu uz viena sāna pēc savainojuma iegūšanas, aktierim uzliktas divas šuves, pāris dienas nav īsti gulējis un nav varējis pat pasmieties. Pats Bulis gan »VZ« stāstīja, ka šī esot tikai tāda «garāmejot uz skatuves» gūtā trauma. «Pēc izrādes tiku nogādāts uz slimnīcu, tika uzliktas divas šuves. Man tika parādīts, kā labāk gulēt, tas arī viss,» saka Bulis. «Pamatīgāk uz skatuves esmu asiņojis jau iepriekš. Kas tik nav gadījies!» Aktieris ir optimistisks un priecājas, ka jau pēc divām dienām kāps uz skatuves – viss tiešām esot vislabākajā kārtībā.

Svarīgākais