Maniaks mierīgi uzdzīvo Dženiferas Lopesas mājā

© Scanpix

Kāds Džons Dubiss gandrīz nedēļu nodzīvojis dziedātājas Dženiferas Lopesas savrupmājā Hemptonā, Virdžinijas štatā, kamēr mūziķe bija izbraukusi uz citu pilsētu.

Interesanti, ka jau augusta sākumā vietējie strādnieki nodeva policijai izbijušo ugunsdzēsēju no Rodailendas Džonu Dubisu, kurš slapstījās apkārt dziedātājas mājai. Vīrieti apcietināja un apsūdzēja par ielaušanos, vajāšanā, necieņas izrādīšanā pret privāto dzīvi un mūķīzeru glabāšanā. Turklāt Dubisam aizliedza tuvoties mūziķei. Neraugoties uz to, ļaundaris vēlreiz iekļuva Dženiferas Lopesas īpašumā, kur nodzīvoja sešas dienas.

Apsēstais pielūdzējs ievācās viesu mājiņā blakus baseinam. Dziedātājas kaimiņi nolēma, ka vīrietis ir viens no daudzajiem kalpotājiem. 49 gadus vecais Džons Dubiss pat savu automašīnu bija atstājis pie galvenās ieejas, taču apsardze tam nepievērsa uzmanību. Savas «atpūtas» laikā Dubiss arī publiskoja internetā fotogrāfijas, ko bija uzņēmis zvaigznes mājas teritorijā, bet pēc apcietināšanas policistiem stāstīja, ka viņš ne tikai atpūties, bet it kā arī palīdzējis saimniecei sakopt mājas apkārtni.

Tikai pēc sešām dienām apsardzes darbinieks uzgāja nelūgto viesi un izsauca policiju. Likuma sargiem vīrietis paziņoja, ka ir Lopesas vīrs un viņas bērnu tēvs. Bijušo ugunsdzēsēju apcietināja un nosūtīja uz psihiatrisko ekspertīzi. Pārmeklējot Dubisa automašīnu, policisti tajā atrada vēstules, kas adresētas ASV prezidentam Barakam Obamam un citām slavenībām.

Svarīgākais