PALĪDZAM: Kādā kāpņutelpā pamests bezpalīdzīgs kaķēns

© Facebook/ Tukuma dzīvnieku patversme

Tukuma dzīvnieku patversme aicina palīdzēt maza kaķēna glābšanā, kurš viens un bezpalīdzīgs tika pamests kādā kāpņutelpā, liecina patversmes facebook lapā ievietotā informācija.

Tiek vēstīts:

''Zvans 90006089 par dārgāko, kas ir uz pasaules - DZĪVĪBU UN VESELĪBU!
Mēnesi jauns kaķēns, kuram vēl pie kaķenītes siltā vēdera jāguļ un jāēd pieniņš, ir atnests un pamests daudzstāvu nama kāpņutelpā... . Sēž maza radība plaukstas lielumā betona sienu ielenkumā, aukstumā ... . Kādu domu vadīts, kādu iemeslu dēļ var izmest mazu radībiņu un nolemt to nāvei?! Cilvēks, kurš ir šādi izrīkojies, nav pelnījis dzirdēt labu vārdu, lai viņš dzīvo ar melnu plankumu savā sirdsapziņā! Aklā taksenīte Mērija allaž gatava uzņemties rūpes par nelaimē nonākušiem kaķēniem. Arī šoreiz, sadzirdot būrī mazā kunkulīša raudāšanu, MĒRIJA sāka to mazgāt un mierināt, jo viņa pati ir izjutusi nodevību no sava tuvākā cilvēka. Ar mīlestību izsalkušu nepabarosi, tik sasildīt un mīļumu dāvāt var... .

Mērijas kaķu bēbīšu pansijas telefons (bell) 90006089 (bell) ! Lūdzu piezvaniet un atbalstiet taksenītes centienus! Zvans draugam, līdzjūtībai un labsirdībai 90006089, lai labais ir mūžīgs un palīdz nelaimē nonākušajiem!''

Svarīgākais