ĢIMENE IZMISUMĀ: Jau divus mēnešus tiem meklēts pazudušais Māris

© Facebook/ Bezvests.lv

Organizācija Bezvēsts.lv sociālajā medijā Facebook ir ievietojusi informāciju par bezvēsts pazudušo Māri Simsonu, par kuru ģimenei nav nekādu ziņu jau divus mēnešus.

Rundāles novada, Viesturu pagasta, Bērsteles iedzīvotāju Māri SIMSONU, kurš pazuda bez vēsts 2016. gada 25. novembrī, jau otro mēnesi nesekmīgi meklē radinieki. Pēc pārciestā insulta vīrietim ir valodas traucējumi. Viņš ir arī redzes invalīds, ir grūtības pārvietoties, staigā ļoti lēni. Pēdējo reizi viņu redzēja kaimiņiene 2016. gada 25. novembrī plkst. 16:40, izejam no Jelgavas slimnīcas. Viņš teica, ka dodas mājās, bet mājās līdz šim nav atgriezies. Telefona aparāts kādu laiku strādāja, bet uz zvaniem Māris neatbildēja, bet vēlāk telefons atslēdzās.

PAZĪMES: Augums - 187 cm, kalsnas miesasbūves. Slikta redze. Īsi sirmi mati (fotogrāfija vecā). Pa visu ķermeni tetovējumi. Vīrietim līdzi bija maisiņš ar dokumentiem (pase, invalīda apliecība). Bija ģērbies gaišā ziemas jakā, apavos ar šņorēm.

Visiem, kas redzējuši pazudušo vīrieti vai kaut ko zina par viņa iespējamo atrašanās vietu, lūgums nekavējoties zvanīt policijai pa tālruni 110 vai Bezvests.lv pa tālruni +371 22 084 084.

Svarīgākais