5 nosacījumi, kā izdevīgāk pārdot auto

Attēlam ilustratīva nozīme © Gints Ivuškāns, F64 Photo Agency

Divi spožākie mirkļi auto īpašnieka dzīvē ir auto iegāde un tā veiksmīga pārdošana. Pēdējais no tiem parasti prasa vislielākās pūles un laiku. Ir sāpīgi zaudēt auto ieguldīto naudu, bet pārdot to gribās pēc iespējas ātrāk, lai tiktu pie jauna braucamā. Vienlaikus šajā procesā nav vietas sasteigtai pieejai, kas tikai samazina izredzes izdevīgi pārdot auto.

Auto pārdošanai ir pieejami vairāki risinājumi. Ja auto ir samērā jauns, tā pārdošanu var uzticēt kādam no autosaloniem, atstājot komisijas tirdzniecībā vai pat iemainot pret jaunu braucamo. Savukārt, izvēloties auto tirgot pašrocīgi, autosalona BALTIE eksperts Kārlis Eidis iesaka ņemt vērā dažus nosacījumus, kas paaugstinās izdevīga darījuma izredzes.

Cilvēks “pērk ar acīm”

Auto pārdošanas sludinājumā liela nozīme ir kvalitatīviem foto. Tiem jāparāda auto no visiem rakursiem un jāiekārdina pircējs tālākam kontaktam. Arī pašam auto bildēs jābūt tīram un sakoptam. Ja pats nemāki tik labi fotografēt, ir vērts lūgt kādam palīdzību. Lai cik izdevīga būtu cena, paviršas bildes un nekopts auto atbaidīs pircējus.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Svarīgākais