Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_downwardEirovīzija 2018

Pēc šantāžas mēģinājuma, arī Latvijā labi zināmā ''bārdainā dziedātāja'' nākusi klajā ar šokējošu vēsti.
16.apr 2018 Portāls nra.lv
Krievu dziedātājai Jūlijai Samoilovai, kas šogad pārstāvēs savu valsti Eirovīzijas dziesmu konkursā, krasi pasliktinājies veselības stāvoklis.
12.apr 2018 Portāls nra.lv
94 gadu vecumā Šveicē sestdien mūžībā aizgājusi pirmā dziesmu konkursa "Eirovīzija" uzvarētāja Līza Asija, savā tīmekļa vietnē un tviterī pavēstīja konkursa rīkotāji.
25.mar 2018 Ziņu aģentūra LETA
Zināmas visas dziesmas, kuras piedalīsies starptautiskajā konkursā Eirovīzija.
22.mar 2018 Youtube
Eiropas bukmeikeri prognozē, ka šogad Eirovīzijas dziesmu konkursā uzvaras laurus plūks Izraēla.
18.mar 2018 Portāls nra.lv
Īriju šī gada Eirovīzijas starptautiskajā dziesmu konkursā pārstāvēs dziedātājs Raiens O'Šaugnesijs ar dziesmu “Together”. Tā kā oficiālajā dziesmas videoklipā ir redzams dejojošs geju pāris, šīs dziesmas pārraidīšana Krievijā varētu tikt aizliegta, secina Baltic-ireland.ie.
16.mar 2018 Portāls nra.lv
Eiropas bukmeikeri prognozē, ka šogad Eirovīzijas dziesmu konkursā uzvaras laurus plūks Izraēla, savukārt mūsu kaimiņvalsts Igaunija, pēc prognozēm, ierindosies 2.vietā.
15.mar 2018 Eesti Rahvusringhääling
Kā zināms 2009. gadā Norvēģijas pārstāvis Aleksandrs Ribaks uzvarēja "Eirovīzijas" konkursā un ar savu dziesmu "Fairytale» ieguva konkursa vēsturē lielāko punktu skaitu - 387. Taču norvēģiem ar to ir par maz un šogad uz Portugālē notiekošo konkursu atkal brauks Aleksandrs.
14.mar 2018 Portāls nra.lv
Krievijā prezenēta dziesma "I Won't Break". Tieši ar šo dziesmu 28 gadus vecā dziedātāja Jūlija Samoilova centīsies iekarot Eirovīzijas dziesmu konkursa skatuvi.
12.mar 2018 Portāls nra.lv
Latvijas Televīzijas (LTV) autoru un izpildītāju konkursā "Supernova 2018" uzvaras laurus plūca Laura Rizzotto, iegūstot tiesības pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Portugālē
25.feb 2018 Portāls nra.lv
Sestdien, 24. februārī norisināsies konkursa "Supernova 2018" fināls. Saskaņā ar sporta totalizatora “11.lv" prognozēm uzvaras laurus plūks un iespēju pārstāvēt Latviju uz “Eirovīzijas" starptautiskās skatuves iegūs Laura Rizzotto, kura ar savu dziesmu "Funny Girl" pārliecinoši triumfēja trešajā pusfinālā.
21.feb 2018 Portāls nra.lv
photo_camera
Krievija plāno uz starptautisko dziesmu konkursu Eirovīziju, kas šogad notiks Portugālē, Lisabonā, sūtīt pērn Ukrainā neielaisto Jūliju Samoilovu, vēsta Krievijas mediji.
30.jan 2018 Portāls nra.lv
Producents Juris Millers mikroblogošanas vietnē Twitter paudis, ka Latvijas pārstāvim Eirovīzijā priekšā gaidāma smaga cīņa.
29.jan 2018 Portāls nra.lv