Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_downwardJaunais vilnis 2014

Motociklistu brālība "Dieva suņi" otrdien pulcējās pie Dzintaru koncertzāles, lai kopā dotos protesta braucienā pret "Jauno vilni 2014", iestājoties pret Krievijas agresiju Ukrainā. Braucienā piedalījās aptuveni 50-60 motobraucēju.
22.jūl 2014
Šodien notiekošajā zibakcijā pret Krievijas agresīvajai politikai lojālo "Jaunā viļņa" dalībnieku izklaidi Latvijā piedalās ap 50-60 motobraucēju.
22.jūl 2014 Ziņu aģentūra LETA
Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) nolēmis šovakar tomēr apmeklēt festivāla "Jaunais vilnis" atklāšanu Jūrmalā. Galvaspilsētas mērs šādi rīkošoties aiz cieņas pret "Latvijai izdevīgā" pasākuma rīkotājiem, jo viņam kļuvis pretīgi noskatīties uz politisko balagānu, kas savērpts ap šo pasākumu.
22.jūl 2014 Ziņu aģentūra LETA
Ieceļošanas aizliegumu reģistrā jeb tā dēvētajā melnajā sarakstā tiek iekļauti visi personas vārdi, kas norādīti personu apliecinošos dokumentos, vai kompetentām iestādēm ir zināms, ka persona tos lieto sevis identificēšanai. Tāpēc Krievijas popzvaigzne Valērija jeb Alla Perfilova, neskatoties uz vārda maiņu, nevarēs ieceļot Latvijā ar mērķi piedalīties festivālā "Jaunais Vilnis 2014", informē Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde.
22.jūl 2014 Ziņu aģentūra LETA
Jau trīspadsmito reizi pēdējās pāris jūlija nedēļās Jūrmala tiek nodota «Jaunā viļņa» organizatoru rokās – šoreiz festivāls risinās no 22. līdz 27. jūlijam, taču dalībnieki Latvijā ierodas kādu nedēļu agrāk. Kā jau tas ierasts, lielākā «viļņošanās» arī šogad notiks Dzintaru koncertzālē, un vienīgās izmaiņas ir tādas, ka konkursa dalībniekiem mēģinājumu telpas ierādītas citur. Ir gan arī dažas nemanāmākas izmaiņas – piemēram, attieksmē.
22.jūl 2014 Sandris Vanzovičs
"Jaunā viļņa" organizators Igors Krutojs noīrējis Latvijas Nacionālās operas Lielo zāli savas dzimšanas dienas svinībām, aģentūrai LETA apstiprināja LNO sabiedrisko attiecību speciāliste Aiga Sprindža.
21.jūl 2014 Ziņu aģentūra LETA
Komponists Raimonds Pauls nevēlas komentēt trīs Krievijas dziedātāju - Oļega Gazmanova, Josifa Kobzona un Allas Perfilovas jeb Valērijas - iekļaušanu "melnajā sarakstā".
21.jūl 2014 Ziņu aģentūra LETA
Krievijas dziedātājs Josifs Kobzons asi raģējis uz savu iekļaušanu Latvijas "melnajā sarakstā", nosaucot Latvijas ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču par pamuļķi, ziņo bloknot.ru
21.jūl 2014 Portāls nra.lv
Gribētos, lai mūsu ārlietu ministrs būtu bijis tik pat apņēmīgs savā rīcībā arī attiecībā uz karakuģu “Mistral” darījuma nosodīšanu, kā tagad attiecībā uz Krievijas popdziedātājiem.
21.jūl 2014 Ivars Zariņš
Latvijas "melnajā sarakstā" iekļautā Krievijas dziedātāja Oļega Gazmanova pārstāvis pavēstījis, ka Gazmanovs uz Jūrmalu lidos jebkurā gadījumā.
21.jūl 2014 Portāls nra.lv
Vakara Ziņas laidusi klajā jaunu speciālizdevumu VZ+ Jaunais vilnis, kurā atklāti stāstām Tev par konkursa dalībniekiem, žūriju un apmeklētājiem. Par to, kas ir mainījies šo 13 gadu laikā, kopš Jaunais vilnis norisinās Jūrmalā.
21.jūl 2014 Portāls nra.lv
Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs pieņem lēmumu par Krievijas pilsoņu iekļaušanu ieceļošanas aizlieguma Latvijā sarakstā.
21.jūl 2014 Portāls nra.lv
Neraugoties uz saspīlēto situāciju pasaulē, tradicionāli ik vasaru Jūrmalā notiekošais pasākums "Jaunais vilnis" šogad netiks atcelts, LTV raidījumā "Rīta Panorāma" apliecināja Jūrmalas mērs Gatis Truksnis (ZZS).
4.jun 2014 Portāls nra.lv
Iespējams, starptautiskais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis" varētu nenotikt, Eiropas Savienības (ES) noteikto sankciju dēļ.
19.mar 2014 Ziņu aģentūra LETA